Foynhagen | Program - The Hives

The Hives

Det var i 2017 bandet var i Tønsberg sist og leverte terningkast 6 på et fullsatt Slottsfjell. «Tønsberg – The Hives elsker dere, og Tønsberg elsker The Hives» kunne vi høre vokalist «Howlin’ Pelle» rope fra scenen.

Det er nesten tyve år siden garasjerock-kongene gav ut debutalbumet «Barely Legal» og satte musikkverden på hodet. Albumet som kom etter, «Veni Vidi Vicious» ble det store gjennombruddet med hits som «Hate To Say I Told You Say» og «Main Offender» . The Hives sto dermed i spissen for den internasjonale garasjerock-gjenopplivingen sammen med The Strokes og The White Stripes.

Som om ikke det er nok, har bandet med sine høyenergiske livekonserter mang en gang blitt utnevnt til å være et av verdens aller beste nålevende liveband. Og det ryktet er blitt forsterket nå, da de live gjør maktdemonstrasjon ved å vise at de fortsatt er kongene av garasjerock.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Gavekortet får du kjøpt fysisk hos BOGART i Tønsberg eller digitalt via lenken under:

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy