Foynhagen | Program - Teigen

Tre stemmer til Teigen

Tre stemmer til Teigen – en musikkfest til innsamling for Jahn Teigen-museet! –  Rein Alexander, Are Hembre og Fredrik Amadeus fra The Voice!

Jahn Teigen elsket opera og vi elsker Teigen! For å samle inn midler til et framtidig Jahn Teigen Museum i Tønsberg så har vi gleden av å invitere til en festkveld helt utenom det vanlige, hvor vi kan by på en kraftig miks av både «Teigen og Opera». En musikalsk miks der Caruso og Nessun Dorma møter kjente «Teigenlåter» som Optimist og Mil etter Mil. Det hele blir tolket og framført av tre store stemmer som vil få taket til å løfte seg!

Du trenger ikke være en operaelsker for å like dette og vi lover at det vil bli like mye følelsen av nærhet til Jahn Teigen som til Luciano Pavarotti og Placido Domingo. Med andre ord her vil det være en 50/50 miks av kjente og kjære Teigenlåter i møte med kjente og kjære sanger og arier fra operaens verden. Jahn Teigen elsket Italia og nå skal vi forene det beste fra to verdener med tre av våre aller aller største stemmer: Rein, Are og Fredrik Amadeus et kraftfullt magisk spenn fra 50 til 17 år.

Et samarbeid med Teigen Total AS og stiftelsen Jahn Teigen – minnene vil aldri dø.

 

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy