Foynhagen | Program - KISS

KISS

Vi har gleden av å invitere til KISS konsert i Tønsberg!

Alt har sin ende. Det gjelder til og med et så legendarisk rockeband som KISS, som til neste år har holdt på i 50 år. Det er både stort og vemodig at bandet nå spiller sin aller siste konsert i Norge – og det på Kaldnes, i Tønsberg, lørdag 15. juli 2023.

Dette blir en historisk dag, hvor du kan oppleve KISS for siste gang i Norge og den største konserten som noen gang er gjennomført i Tønsberg.

«Alt vi har bygget opp, og alt vi har erobret de siste fem tiårene, kunne aldri ha skjedd uten de millioner av mennesker verden over som har fylt klubber, arenaer og stadioner i løpet av alle disse årene. Dette blir den ultimate feiringen for de som har sett oss – og en siste sjanse for de som ikke har det.

Den siste turneen har fått navnet The End Of the Road. Den startet alt i 2019, men av naturlige årsaker og turneens popularitet er vi så heldige å få bandet en gang til i Norge. De aller siste konsertene skal spilles i 2023, femti år etter at KISS første gang sto sammen på scenen på Queens i New York. Det var starten på det som snart skulle bli kjent som The Greatest Show On Earth.

Vi tar nå farvel med vårt største show hittil, og vi vil gå ut på samme måte som vi kom inn: Unapologetic and Unstoppable! sier bandet. Dette blir også en siste kveld med gjengen i The KISS Army, den verdensomspennende fanklubben som har fulgt bandet i tykt og tynt»

Bli med på en historisk kveld med KISS i Tønsberg.

Generell info

Dato:  Lørdag 15 juli 2023
Sted: Kaldnes, ved byfjorden Tønsberg
Portene åpner: 16.00
Aldersgrense: Ingen. Barn og unge under 18, sammen med voksen.

Billett

Billetter: www.ticketmaster.no
Billettslipp: Torsdag kl 10:00

Ordinær:  895,- inkl. avg
Golden Circle: 1.495,- inkl. avg

Vi beklager at Foynhagen sitt gavekort ikke kan benyttes til denne konserten. Konserten er en del av en verdensomfattende turne og i et samarbeid hvor en annen billettleverandør benyttes.
Vi beklager den ulempen dette måtte medføre.

HC-billetter

Det vil være et begrenset antall plasser på eget HC-område. Dette finnes som egen billettkategori på billettsiden.
Vi har dessverre ikke eget HC-område i Golden Circle

Ledsager

Det tillates maks en ledsager ved behov. For å motta en ledsagerbillett må man sende en epost til post@focuspro.no og henvise til allerede kjøpt billett.
Ledsagerbevis må medbringes til konserten.

Konsertområdet

Konsertområdet på Kaldnes ligger sentralt plassert ved byfjorden i Tønsberg. Det er gangavstand til sentrum, Tønsberg Brygge, buss og jernbanestasjon.

På konsertområdet vil du finne et variert tilbud av mat. Videre vil det være mange forskjellige barkonsepter samt egen sone med alle rettigheter. Vi legger opp til flere sittemuligheter rundt på konsertområdet. Konserten er i hovedsak for stående publikum.

Overnatting

Hotell:
Har du behov for overnatting slipper vi hotellpakker som du kan kjøpe sammen med billetten din. Der kan du velge mellom Thon Hotell, Hotell Klubben og Quality Hotell på www.ticketmaster.no. Pris for to personer i dobbeltrom med frokost kr: 3.200,- + billett(er)

Bo i båt:
Ta båten og legg til på Tønsberg gjestehavn med gangavstand til konsertområdet. Det er ikke mulig å forhåndsbooke plass. Her er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Ler mer om Tønsberg gjestehavn og priser her. 

Camping

Ta med bobilen, ta med teltet eller lei en campinghytte. I og rundt Tønsberg finnes det mange fine campingplasser. Her er noen av campingplassene som er i området:

Furustrand Camping

Det er 5 km til Tønsberg, med sykkelsti og gode bussforbindelser til byen.
LES MER HER

Skallevold Camping

Skalleold camping ligger ved sjøen på Skallevold og ca 7,4 km fra Tønsberg sentrum.
LES MER HER

Fjærholmen Camping

Fjærholmen camping ligger ved sjøen på Føynland i Færder Kommune, ca 5 km fra Tønsberg sentrum.
LES MER HER

Scandic Havna Camping

Scandic Havna Camping har ca 100 campingplasser.
LES MER HER

Verdens Ende Camping

Verdens Ende Camping ligger like ved Verdens Ende, helt syd på Tjøme, og holder åpent hele året, og tilbyr overnatting i hytter.
LER MER HER

Leilighet/hus

Både i og utenfor Tønsberg finnes det mange leiligheter og hytter til utleie. Klikk på AirBnb eller Finn.no under for å komme til et direkte søk på området.

AirBnb

Finn.no

Det vil bli lagt ut info om ytterligere overnattingstilbud fortløpende.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy