Foynhagen | Info / FAQ

Info / FAQ

Midt på Tønsberg Brygge finner du Foynhagen, en grønn liten perle ved vannet. Dette området tilhørte i sin tid Svend Foyn, en pioner innen norsk hvalfangt.

Nå er Foynhagen gjort om til en fantastisk konsertarena, som på sommerstid huser artister fra inn og utland, men er også en attraktiv utelivsarena. Vegg i vegg ligger også vår restaurant Foyn Restaurant og Bar som tilbyr spennende matretter og stor uteservering ut mot brygga i Tønsberg.

Foynhagen er også tilgjengelig for utleie for arrangementer, firmakickoff eller selskaper. Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg!

F.A.Q

Her kan du se om du finner svar på ditt spørsmål rundt konserter i Foynhagen.

 

 • Ja, billetten må medbringes da vi skanner i inngangen. Du kan enten ta den med på mobil eller printe ut billetten på papir.

 • Konsertbilletter refunderes kun ved avlyst konsert. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan delta på arrangementet, vennligst bruk TicketSwap for å selge billetten din. TicketSwap er vår offisielle videresalgspartner og er en ledende plattform innen sekundær billettsalg.

  TRYKK HER for mer info om TicketSwap

 • Billetten skal være mottatt på den epostadressen du registrerte ved billettkjøp. Husk å sjekke søppelpost, den kan ha havnet der. Du kan også finne din billett ved å gå til denne siden: Trykk her

 • På de aller fleste konserter i Foynhagen er det 20-års aldersgrense. Dette er grunnet serveringen av drikke i Foynhagen. Noen konserter har lavere aldersgrense, og da vil dette tydelig bli kommunisert.

 • Foynhagen er en utendørsarena, og vi oppfordrer alle til å kle seg etter temperaturen ute. Ved regn eller fare for regn så vil vi dekke hele Foynhagen med et tak, som sørger for at du er tørr hele tiden.

 • Dette varierer fra konsert til konsert. Noen konserter tilbyr kun ståplasser mens andre konserter kan være kun sitteplasser eller en variasjon. Sjekk din billett, det vil opplyses der om det er ståplass eller sitteplass.

 • Det finnes et fåtalls benker i selve arenaen. Disse er forbeholdt de med behov. Det er også sittemuligheter i Foynstreet, arenaens inngangsportal. Utover dette kan vi ikke garantere sitteplass.

 • HC billett garanterer plass på HC området.
  Gyldig utstedt ledsagerbevis vil fungere som en billett, uavhengig av billettype. Ledsager gjelder dessverre ikke på konserten med Postgirobygget // Erik & Kriss

 • Noen ting er ikke tillatt å ha med inn i Foynhagen
  Medbrakt mat og drikke
  Paraply
  Glassflasker
  Våpen eller våpenlignende gjenstander
  Profesjonelt kamerautstyr ( Skal være godkjent på forhånd)

 • Utover kommunal parkering i området ligger Oseberg P-Hus (Ollebukta 3) og Tønsberg P-Hus (Conradis gate 5) i nær tilknytning Brygga i Tønsberg. Vi anbefaler allikevel benytte alternative transportmuligheter som offentlig transport, sykkel eller benytte samkjøring.

 • Foynhagen ligger en kort spasertur på ca 800 meter fra tog- og busstasjonen i Tønsberg.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy