Foynhagen | Info / FAQ

Info / FAQ

Midt på Tønsberg Brygge inviterer Foynhagen til over 40 arrangementer hver sommer!

Eplehagen som i sin tid tilhørte Svend Foyn, er nå gjort om til en fantastisk konsertarena. Foynhagen huser artister fra inn- og utland på sommerstid, i tillegg til å være en attraktiv utelivsarena. Vegg i vegg finner du Foyn Bar & Restaurant, som byr på en spennende meny og nydelig uteservering på brygga i Tønsberg. Her er alt tilrettelagt for en perfekt sommerkveld med sjø, deilig mat og herlig underholdning!

Foynhagen er også tilgjengelig for utleie til arrangementer, firmakickoff og selskaper. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

F.A.Q

Her kan du se om du finner svar på ditt spørsmål rundt konserter i Foynhagen.

 

 • Med Ticketmasters app har du billetten tilgjengelig digitalt på din telefon, appen kan lastes ned via Google Play eller Apple Store. Du finner også billettene på din brukerkonto på ticketmaster.no. Ønsker du å ta med din fysiske billett så mottok du denne på e-post ved kjøp, den kan også lastes ned fra din brukerkonto på ticketmaster.no.

  TRYKK HER for å. komme til Ticketmaster

 • Konsertbilletter refunderes kun ved avlyst konsert. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan delta på arrangementet, vennligst bruk TicketSwap for å selge billetten din. TicketSwap er vår offisielle videresalgspartner og er en ledende plattform innen sekundær billettsalg.

  TRYKK HER for mer info om TicketSwap

 • Bruk Ticketmasters app eller logg inn på din brukerkonto på ticketmaster.no for å finne billetten din. Du mottok også denne per e-post ved kjøp. Om du allikevel ikke finner din billett, ta kontakt med Ticketmaster: Trykk her

 • På de aller fleste konserter i Foynhagen er det 20-års aldersgrense. Dette er grunnet serveringen av drikke i Foynhagen. Noen konserter har lavere aldersgrense, og da vil dette tydelig bli kommunisert.

 • Vi har ingen vergeordning, så det hjelper dessverre ikke å være i følge med personer over 20 år, selv om disse er foreldre eller foresatte.

 • Foynhagen er en utendørsarena, og vi oppfordrer alle til å kle seg etter temperaturen ute. Ved regn eller fare for regn så vil vi dekke hele Foynhagen med et tak, som sørger for at du er tørr hele tiden.

 • Dette varierer fra konsert til konsert. Noen konserter tilbyr kun ståplasser mens andre konserter kan være kun sitteplasser eller en variasjon. Sjekk din billett, det vil opplyses der om det er ståplass eller sitteplass.

 • Det finnes et fåtalls benker i selve arenaen. Disse er forbeholdt de med behov og kan ikke reserveres. Det er også sittemuligheter i Foynstreet, arenaens inngangsportal. Utover dette kan vi ikke garantere sitteplass.

 • HC billett garanterer plass på HC området. Gyldig utstedt ledsagerbevis vil fungere som en billett i Foynhagen arena, uavhengig av billettype. Ledsager gjelder ikke på konserter arrangert utenfor Foynhagen arena.

 • Noen ting er ikke tillatt å ha med inn i Foynhagen
  Medbrakt mat og drikke
  Paraply
  Glassflasker
  Våpen eller våpenlignende gjenstander
  Profesjonelt kamerautstyr ( Skal være godkjent på forhånd)

 • Utover kommunal parkering i området ligger Oseberg P-Hus (Ollebukta 3) og Tønsberg P-Hus (Conradis gate 5) i nær tilknytning Brygga i Tønsberg. Vi anbefaler allikevel benytte alternative transportmuligheter som offentlig transport, sykkel eller benytte samkjøring.

 • Foynhagen ligger en kort spasertur på ca 800 meter fra tog- og busstasjonen i Tønsberg.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy