Foynhagen | Valentourettes spiller Jokke – jubileumskonsert!

Valentourettes spiller Jokke – jubileumskonsert!

11.01.23

20 år med Valentourettes! De har snudd Foynhagen på hodet flere ganger for og nå kommer de tilbake feire 20 år sammen med sitt trofaste publikum! 

Valentourettes ble dannet i 2003 og feirer 20 år i 2023. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer, selveste Petter Baarli på gitar og Tarjei Foshaug på vokal skal vi hedre Jokke og hans musikk denne kvelden!

Ingen andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum, de synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk, smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede!

I 2022 passerte Valentourettes gjennomførte 600 konserter. Bandet har spilt for fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede, både for de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss og den oppvoksende slekt som har måttet nøye seg med platene.

Dato: 18. aug 2023
Billettpris: fra 370,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!
Begrenset antall billetter med redusert pris tilgjengelig romjul 2022!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy