Foynhagen | Turbonegro + Honningbarna

Turbonegro + Honningbarna

21.01.20

♬ Turbonegro og Honningbarna kommer til Foynhagen!

I februar 2019 var det 30 år siden Turbonegro holdt sin første offisielle konsert. I dag står de fjellstøtt som et av de virkelig store norske rockebandene gjennom tidene. Fjorårets jubileumsturné var da også smekk utsolgt over hele fjøla.

Det var med The Black Trilogy, de tre albumene Apocalypse Dudes, Scandinavian Leather og Party Animals som kom i perioden 1998–2005, at Turbonegro virkelig definerte seg selv i det formatet vi kjenner i dag, og bandets posisjon som live-favoritter og internasjonalt rockefenomen har bare blitt styrket det siste tiåret. Her hjemme har de blitt introdusert for stadig nye generasjoner både gjennom den klassiske MTV-serien Jackass (som fremdeles herjer på YouTube), og ikke minst hver helg på NRK TV der Turbo-klassikeren «Get it On» har vært vignettlåt på Mesternes Mester i en årrekke. Deres niende og foreløpig siste studioalbum ROCKNROLL MACHINE ble nominert til Spellemannspris når det kom i 2018.

Honningbarna er tilbake!
Et av våre viktigste og mest markante band valgte i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller.
Lite tyder på at Honningbarna har sittet veldig stille siden den gang, og nå er de for alvor på vei tilbake der de hører hjemme – i kaoset blant deres konstant voksende publikum.
I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband.
Gjengen har vært i studio den siste tiden, men hva vi får høre og når det kommer er det bandet enn så lenge kryptiske om.

🎟 Billettpris: 450,- + avg -I SALG NÅ!
🚪Dørene åpner: 19.30
✋ Aldersgrense: 20 år
Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy