Foynhagen | Tønsberg Tribute Festival

Tønsberg Tribute Festival

09.04.22

Foynhagen presenterer Tønsberg Tribute Festival.
Her vil norske og internasjonale tribute-band bidra til en heldag med magisk musikk midt på Tønsberg Brygge.
Vi presenterer med stolthet noen av Nordens beste tribute-band med hyllester til Bruce Springsteen, AC/DC, Bryan Adams, David Bowie og U2.

Cover Me (Bruce Springsteen)
I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

16 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Ballbreaker (SE) (AC/DC)
Siden starten i 2008 har Ballbreaker hatt tid til å spille på praktisk talt hver eneste scene og har vokst til å bli Sveriges største – og en av de beste – AC/DC-hyllest. Enten de spiller for 8000 mennesker i Kungsträdgården eller for 80 personer på den lokale motorsykkelklubben, etterlater de alltid et overveldet og fornøyd publikum.

Ballbreaker er så nær originalen du kan komme!

Forever and Ever (SE) (David Bowie)
Tomrommet etter kanskje det største popikonet noensinne, David Bowie, blir påminnet hver dag. En karriere som strakte seg over nesten 50 år, fylt til randen av vital musikk og den konstante jakten på fornyelse, ble plutselig stille 10. januar 2016.

Mikael Lundin og Per Wikström begynte å spille David Bowie-musikk sammen allerede på slutten av 80-tallet og har holdt liv i repertoaret opp gjennom årene i ulike konstellasjoner. Etter en spillejobb i 2016 ble det besluttet å blåse nytt liv i prosjektet.

Forever and Ever – The Music of David Bowie er bandet som opprinnelig trofast leverer en rekke hits fra hele Bowies karriere, inkludert Space Oddity og Ziggy Stardust, via 80-talls megahits som Let’s Dance og China Girl, blandet med noe av bandets personlige favoritter fra låtskatten, helt til siste album Black Star.

You Too (SE) (U2)
Etter flere sesonger med afterski sammen, følte Soulriders at musikken til U2 virkelig ville være morsom å kjøre. Et nytt prosjekt, You Too, ble startet! Medlemmene har turnert verden rundt i ulike sammenhenger, men alltid kommet tilbake til Sverige. For første gang i Norge; gjør deg klar for et øyeblikk med hits, sang og fest.

Wrethov´s Bryan Adams Tribute (SE) (Bryan Adams)
Bli med på et ekte rockeshow med Wrethov & bandet som lover Bryan Adams show med full trøkk. Anderz Wrethov er en suksessfull låtskriver og produsent som står bak en rekke artister, bl.a Marcus & Martinus, Medina, David Lindgren og Samantha Fox for å nevne noen. Sangene hans har solgt over 15 millioner over hele verden og blitt spilt over 200 millioner ganger på Spotify. Han har alltid elsket å hylle sitt idol Bryan Adams og har gjennom årene opptrådt på en rekke forskjellige festivaler.

Han har også vunnet hele Melodi Grand Prix i Sverige som låtskriver to ganger for John Lundviks bidrag Too Late For Love og Tusses A Million Voices. I den siste finalen hadde han ikke mindre enn fire påmeldte.

Billetter i salg her!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy