Foynhagen | The Rocket Man

The Rocket Man

16.03.22

THE ROCKET MAN
A Tribute to Sir Elton John

The Rocket Man er omtalt som verdens fremste tribute-hyllest til musikkikonet sir Elton John. Dette er Eltons liv og karriere presentert i et storslaget show. Jimmy Love og hans fantastiske band tar oss med på en reise blant verdensslagere som «Saturday Night´s Alright», «Crocodile Rock», «I´m Still Standing», «Philadelphia Freedom» og mange, mange flere.

The Rocket Man er en magisk reise hvor høydepunkt så vel som tragedier trer fram på scenen, og latteren er aldri langt unna.

Ingen andre gjenskaper den flamboyante megastjernen med så mye kraft og glans.

Bli med oss mens Jimmy og det fantastiske livebandet vårt tar deg med ned Yellow Brick Road med to timer med strålende Elton-hits, inkludert Saturday Nights Alright, Crocodile Rock, I Guess det er derfor de kaller det Blues, Daniel, I’m still Standing , Philadelphia Freedom, Your Song og mange mange flere.

Med blendende kostymer, fantastisk vokal og oppsiktsvekkende pianosoloer tar vi deg med på en reise gjennom Eltons liv og karriere, oppturer og nedturer med mye latter vekket til live, live på scenen. Dette showet har alt!

Dato: 16. mars
Billetter:
420,- + avg.
Aldersgrense: 20 år

Billetter i salg fredag 18. mars kl. 10!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy