Foynhagen | The Hives!

The Hives!

30.11.22

Det var i 2017 bandet var i Tønsberg sist og leverte terningkast 6 på et fullsatt Slottsfjell. «Tønsberg – The Hives elsker dere, og Tønsberg elsker The Hives» kunne vi høre vokalist «Howlin’ Pelle» rope fra scenen.

Det er nesten tyve år siden garasjerock-kongene gav ut debutalbumet «Barely Legal» og satte musikkverden på hodet. Albumet som kom etter, «Veni Vidi Vicious» ble det store gjennombruddet med hits som «Hate To Say I Told You Say» og «Main Offender» . The Hives sto dermed i spissen for den internasjonale garasjerock-gjenopplivingen sammen med The Strokes og The White Stripes.

Som om ikke det er nok, har bandet med sine høyenergiske livekonserter mang en gang blitt utnevnt til å være et av verdens aller beste nålevende liveband. Og det ryktet er blitt forsterket nå, da de live gjør maktdemonstrasjon ved å vise at de fortsatt er kongene av garasjerock.

Dato: 26. aug 2023
Billettpris: 470,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!
(salgstart fredag 2. des kl. 10)

 

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy