Foynhagen | Stavangerkameratene med eneste konsert langs Oslofjorden

Stavangerkameratene med eneste konsert langs Oslofjorden

13.02.23

Syv år etter sin debut er nå gutta i Stavangerkameratene klare med sitt tredje album, “Kom nærmare”. Siden debuten i 2016 med “Vekk meg opp” og monsterhiten “Bare så du vett det” har Stavangerkameratene spilt sommerturneer og jevnlig sluppet nytt materiale. Det nye albumet inneholder en håndfull singler som mange har fått et sterkt forhold de siste par årene. Blant disse er MGP-finalisten “Barndomsgater”, “Verre enn deg”, og den norske versjonen av Chris Medinas nr. 1-hit “What Are Words”, “Ka e ord”.
Konsertene deres har de siste seks årene brakt dem rundt i hele landet, og bidratt til en kraftig vekst i fanbasen som er få artister forunt.

Stavangerkameratene har over 70 millioner streams, mer enn 8 millioner visninger på YouTube, 13 gull- og platinatroféer, og ligget 81 uker på Norges offisielle albumliste. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.

Dato: 27. juli 2023
Billettpris: fra 420,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy