Foynhagen | Slottsfjell Garden Party

Slottsfjell Garden Party

10.03.22

Endelig er Slottsfjell tilbake i byen!! Det vil vi selvfølgelig ikke gå glipp av og gleden er stor at vi igjen kan presentere det legendariske Garden Partyi samarbeid med Slottsfjell! Onsdag 13 juli opplever du Sveriges mest strømmede artist i 2021 Hov1, Norges topplisteerobrer Ramón, rapnykommeren Mo Ayn og stjerneskuddet Hannah Storm + masse masse mer!

Her vil festen pågå fra ettermiddag til sent på natt parallelt med programmet på festivalen og Natten. Festivalpass gir ikke inngang. Følg med i våre kanaler for mer info vdr. billetter. Dette vil komme i juni.

Hov1

Hov1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe og produsenten Axel Liljefors Jansson slo igjennom stort i 2017 med sitt debutalbum «Hov1» som gikk rett til topp på svenske lister. Siden den gang har de sluppet tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” & «Barn av vår tid») som alle tre gikk til nr. 1 i Sverige. I 2021 ble Hov1 men mest strømmende artisten i Sverige og har en voksende fanskare i Norge.

Hov1 på Spotify
Hov1 på Instagram

Ramón

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet. Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Ramón og teamet blir mer og mer ambisiøse for hver låt og hver konsert, og med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen.

Ramón på Spotify
Ramón på Instagram

Mo Ayn

Mo Ayn, et friskt pust blant et voksende raplandskap i Norge. Den Oslo-baserte artisten bærer med seg stolthet og inspirasjon fra en rik kulturarv, omgivelser og familie. I dag er han signert av plateselskapet Dunya Records, og debuterte med EPen Gjeter hvor blant annet Chirag fra Karpe og Yosef fra Madcon var å finne som gjester. Etterfulgt av å bli nominert til årets bylarmer og årets nykommer av P3 GULL i 2021, slapp han singelen Flagget på Brystet med Jonas Benyoub. Dette ble en slager som ble spilt på samtlige landskamper på Ullevaal Stadion, og musikkvideoen ble blant annet vist på NRK og TV2. Per dags dato jobber han med sitt debutalbum.

Mo Ayn på Spotify
Mo Ayn på Instagram

Hannah Storm

Hannah Storm tok musikk-Norge med storm i 2021 og har allerede rukket å jobbe med blant andre Sondre Lerche og Mattias Tellez. Hun henter inspirasjon fra både Susanne Sundfør, Adele og Frank Sinatra, noe som gir mening hvis man for eksempel lytter til hennes kommende debutsingle «Stranger». Dette er pop av ypperste kvalitet og vi gleder oss til fortsettelsen av dette stjerneskuddet.

Hannah Storm på Spotify
Hannah Storm på Instagram

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy