Foynhagen | Seigmen på hjemmebane!

Seigmen på hjemmebane!

27.01.22

Tønsbergs desidert mest legendariske rockeband kommer tilbake!

Dette vil bli første gang bandet står på scenen siden desember 2019. Vi er stolte over å ta i mot Seigmen på hjemmebane og inviterer til et kjærkomment møte med publikum etter over to år med pandemi og avlysninger.

Seigmen var et fenomen i norsk musikk på andre halvdel av 90-tallet. Deres særegne sound fusjonerte de harde kantene fra grungen med noe særegent nordisk og melankolsk, noe storslått og vakkert. Ryktet om bandet fra Tønsberg bygget seg raskt opp fra albumet «Total» og ep-en «Hjernen er alene» i 1994, til det smalt for alvor med «Metropolis». Tittelsingelen alene solgte nærmere 25.000 eksemplarer, albumet solgte til platina og ga bandet Spellemannspris.

Det var likevel som liveband Seigmen først og fremt skapte sitt rykte. Deres potente og nærmest teatralske tilnærming til konsertformatet var noe nytt her hjemme, og en konsert med Seigmen var, og er, en helt spesiell opplevelse. De fem medlemmene i Seigmen fortsatt besitter en unik kraft og intensitet når de møtes på en scene.

Vi ser frem til et gjensyn med Seigmen på scenen i Foynhagen 27. mai!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy