Foynhagen | Roc Boyz med 18-års aldersgrense!

Roc Boyz med 18-års aldersgrense!

01.06.23

Roc Boyz bestående av Mein, KrissyB og Mul er tre barndomskompiser som startet sin karriere i kjellerstua til Mein tidlig 2020. 30. Mai samme år slapp de albumet ‘Roc Boyz, Vol. 1’ som inkluderer hits som blant annet ‘Wreckonize’, ‘What up World’ og ‘Badmo n’. De ble ekstremt populære blant russen og traff følelsene til ungdommen med sine kreative tekster og melodier. Etter å ha vært ledende innen russemusikk fikk de med seg en manager på laget (Dennis Kiil) for å satse fullt på musikken. Rap trioen fra Bærum slapp sin første låt mot ny karriere tidlig 2022 med den anerkjente svenske rapperen ‘Greekazo’. ‘Bonanza’ endte opp på 2. plass på ‘Norway top 50’. De har nå samlet over 150 millioner streams tilsammen, samt lagt russemusikken på hylla for å nå sette sitt eget preg på nordisk rap.

Roc Boyz har fulgt dette opp med flere megahits som blant annet ‘Creem’, ‘Helgen’, og ‘Misförstått Remix’ med den svenske rapperen ‘Bell.’ Flere hits er på vei med diverse rappere, og Roc Boyz har knivet om topp 3 mest streamede artister i Norge gjennom hele 2022. Roc Boyz har allerede erobret hovedscenen på blant annet Stavernfestivalen og Landstreff Stavanger, samt klare for Findings og Palmesus hovedscene i 2023. Dette er kun starten for Roc Boyz, og 2023 byr på et helt nytt univers.

Dato: 18. juli 2023
Billettpris: fra 290,- + avg
Aldersgrense 18 år.

BILLETTER KJØPES HER

 

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy