Madcon sesongåpner hagen 🌳♬

mars 6, 2020

♬ Madcon åpner hagen for sesongen!

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina.

Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med ”An InCONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow”. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa.

I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bl.a Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube.
Madcon fortsetter suksessen, og er aktuelle med singelen “Don ́t Stop Loving Me” ft. KDL. Det kommer enda mer, så det er bare å glede seg til tunes og turné fremover!

Billetter i salg nå!

🎟Billettpris: 420,- + billettavgift
🚪Dørene åpner: 20.00
✋Aldersgrense: 20 år
Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.

Bli foynhagenvenn

Register deg i dag for nyheter, konkurranser og info om arrangementer

Grillbuffe

Grillbuffe i hagen - KOBENER KONSERT MED GRILLBUFFET