Foynhagen | LIND + NILSEN + FUENTES + HOLM til Tønsberg ??

LIND + NILSEN + FUENTES + HOLM til Tønsberg ??

22.02.19

Gutta på turnè!

10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge
– nå er de tilbake! DE KOMMER TIL

TØNSBERG BRYGGE LØRDAG

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”

Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”– ler Kurt.

– Får vi høre Hallelujah & Boys of Summer igjen?

”Ja selvfølgelig. De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose seg nå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før. Vi er klare til å lage fest!”, melder Askil.
10 års pause er over. Gutta er tilbake.

”Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften – med fest, allsang og topp stemning!” avslutter Alejandro med et bredt smil.

BILLETTER I SALG NÅ!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy