Foynhagen | Harm & Hegseth til Foynhagen!

Harm & Hegseth til Foynhagen!

26.11.21

Harm & Hegseth kommer til Foynhagen med sin live podcast!
Er det drama mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise igjen? Har Mads Hansen havnet i en ny bloggkrangel? Og hvem er egentlig den nye kjæresten til prinsesse Märtha? Fortvil ikke – Vegard og Morten er selvfølgelig på saken.
I over 300 episoder har Vegard Harm og Morten Hegseth formidlet underholdningsnyheter og personlige historier på en særs uhøytidelig måte gjennom podcasten «Harm & Hegseth». Etter oppstarten i 2016 vokste podcasten seg raskt til å bli en av Norges største. Fra episode til episode diskuteres alt fra kjendisbrudd, «Skal vi danse»-skandaler og Stordalens ville fester, til homokamp, politikk og feminisme. Spesielt episodene om dårlig selvbilde, kroppspress og angst har fått gode tilbakemeldinger fra den trofaste fansen. Vegard og Morten deler gladelig historier fra sine egne liv, noe som skaper en helt egen nærhet til dem. Podcasten har en unik posisjon i den unge målgruppen, og via «Harm & Hegseth» sin egen Instagram (215 000 følgere) og Facebook (65 000 følgere) er programlederne i kontinuerlig dialog med lytterne.

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy