GAVEN TIL DEN SOM HAR ALT?

november 19, 2017

Det nærmer seg jul og du sitter nok å tenker hva skal du gi dine denne julen. I dagens samfunn har også de fleste det de trenger, så en opplevelse er den perfekte julegave. Et gavekort i Foynhagen er noe den som får gaven kan se frem til og glede seg til. Mottaker kan også velge fritt hvem av våre ca 40 konserter og show det kan benyttes til. Vi booker i disse dager årets program og det vil være bedre og mer variert enn noen gang tidligere!!!

Et gavekort er en perfekt gave til de ansatte på jobben hvor ansatte kan gjøre noe hyggelig på sin fritid. Det er en perfekt gave til barn, barnebarn, venner og kjæreste. Mange kjøper også et gavekort eller en konsert billett hvor dere kan glede dere til en kveld sammen.

Gavekortene kan enten kjøpes direkte via våre nettsider – TRYKK HER, på The Sense fra onsdag 22 november, da også med vår fine innpakking. Bedrifter kan bestille på post@foynhagen.no eller 45964000. Da sørger vi for faktura, gavekortene ferdig pakket inn og levert på ønsket adresse.

Vil du være den populære denne julen? Da er det gavekort eller konsert i Foynhagen som gjelder???

Bli foynhagenvenn

Register deg i dag for nyheter, konkurranser og info om arrangementer