Foynhagen | Dire Straits Legacy – sesongavslutning 2023!

Dire Straits Legacy – sesongavslutning 2023!

23.05.23

Dire Straits Legacy inntar Foynhagen og Norge!

Foynhagen er stolte av å presentere en uforglemmelig kveld med Dire Straits Legacy, som står for sesongavslutningen i Foynhagen 9. september. Dette blir bandets aller første opptreden i Norge, og publikum kan se frem til en magisk opplevelse fylt med de ikoniske lydene fra et av verdens mest elskede rockeband gjennom tidene.

Dire Straits Legacy består av en fantastisk samling av tidligere Dire Straits-medlemmer og verdenskjente musikere. Alan Clark var Dire Straits’ første keyboardist. På vokal og gitar har vi Phil Palmer som sammen med perkusjonist Danny Cummings spilte på albumet «On Every Street». Saksofonist Mel Collins var med på «Love Over Gold» og «Twisting By The Pool» og er tidligere originalmedlem i King Crimson og spilt med Rolling Stones for å nevne noen. Gitarist Jack Sonni var med på innspillingen «Brother in Arms» og den legendariske Live Aid-konserten. Alle har opptrådt live med Dire Straits på flere verdensturneer. Andre DSL-medlemmer inkluderer bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes), en av verdens største plateprodusenter, Primiano Di Biase, Europas mest etterspurte og ettertraktede keyboardist, og sist, men ikke minst frontmann Marco Caviglia som er allment ansett som verdens ledende autoritet på Mark Knopflers unike gitarspillestil.

Under denne eksklusive konserten vil Dire Straits Legacy levere en uovertruffen blanding av klassiske Dire Straits-hits som «Sultans of Swing,» «Money for Nothing,» og «Brothers in Arms,» samt andre perler fra deres rike musikkatalog. Publikum kan forvente seg en ekstraordinær musikalsk reise som vil begeistre både lojale fans og nye tilhengere.

Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å oppleve Dire Straits Legacy live på scenen for aller første gang i Norge.

Billetter i salg NÅ!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy