Foynhagen | Denne uken i Foynhagen

Denne uken i Foynhagen

01.07.19

Uke 27 i foynhagen

Denne uken i Foynhagen😀

🌳 Mandag 1.juli – Harm&Hegseth

Vegard Harm og Morten Hegseth har etablert seg som Norges mest populære og skrullete duo. Både i VGTVs Panelet og i suksess-podkasten Harm&Hegseth fjases det på ukentlig basis, med noen gjennomgående temaer, f.eks. Ex on the beach, blogg-Norge, seg selv, seg selv, og enda mer om seg selv.

🌳 Tirsdag 2.juli – Tropical Tuesday

Artister under dagens tropical:

Rebecca & Fiona
CLMD
Josef Bamba
Lizzy & Frizzy

🌳 Onsdag 3.juli – Eva Weel Skram

Eva er for mange kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, og etter at hun deltok på “Hver gang vi møtes” har hun rukket å turnere Norge rundt, med blant annet flere festivalopptredener og Utsolgte hus i både Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Olavshallen i Trondheim og Grieghallen i Bergen. ⭐

🌳 Torsdag 4.juli – Sondre Justad

Justad har blitt en klar livefavoritt etter å ha skapt god stemning på scener og festivaler landet over.
Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull). ⭐

🌳Fredag 5.juli – The September When

Bandet har vært oppløst i flere år, så dette blir en unik mulighet til å mimre og høre gamle slagere om igjen!

Bandet ble startet i Stavanger i 1987 av blant annet Morten Abel. Bandet vant spellemannsprisen i 1993 som årets spellemann. Tre av albumene deres har toppet VG-lista!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy