Foynhagen | Bigbang til hagen!

Bigbang til hagen!

24.03.22

Bigbang til Foynhagen 24. juni!

I 2022 er det 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Knallhard jobbing og Internasjonal suksess som skateboarder måtte vike for musikken, hans andre store lidenskap. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden på Bootleg TV. Det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med “Girl in Oslo”, en stor hit rett på innsiden av det nye millenniet. Siden den gang har hele ni albumutgivelser vært innom Norges offisielle toppliste og de fleste av dem har nådd førsteplassen.

Bigbang og Greni går et aktivt jubileumsår i møte. Allerede på nyåret startet TV2s “Hver Gang Vi Møtes” der Greni var en av gjestene sammen med Arif, Myra, Tix, Stig Brenner (tidl.Unge Ferrari), May Britt Andersen, Bernhoft og Anna of The North. Et nytt studioalbum er på trappene og sommeren er satt av til å endelig besøke arrangørene som måtte stenge ned under pandemien.

Øystein Greni har vært den røde tråden i Bigbang gjennom flere personellutskiftninger, men lineupen med Nikolai Hængsle på bass og Olaf Olsen på trommer er fundamentet på så mange hitalbum, og over så lang tid at de fleste betrakter det som trioens klassiske besetning.

Dato: 24. juni
Aldersgrense: 20 år

Billetter i salg fra 25. mars kl. 10!

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy