Foynhagen | Aurora inviterer til en magisk kveld

Aurora inviterer til en magisk kveld

06.02.23

AURORA kommer til Tønsberg – se frem til en magisk kveld på Tønsberg Brygge!

AURORA slapp sitt etterlengtede fjerde album The Gods We Can Touch 21. januar.

I løpet av det siste året har vi fått flere smakebiter fra albumet, som for eksempel Exist For Love, Cure for Me, Heathens, Everything Matters, A Dangerous Thing og Giving In To The Love.

The Gods We Can Touch er et album om skamfølelse, begjær og moral; historier sett gjennom et prisme av gresk mytologi. I hver av albumets 15 sanger møter vi en forskjellig gud.
AURORA uttaler selv om albumet: “Den spirituelle døren mellom mennesker og guder er en veldig komplisert ting. I de rette hendene kan troen bli en fantastisk ting. Varm og ivaretakende. Og i feil hender kan den bli et fyrtårn for krig og død. En ting som alltid har plaget meg er denne idéen om at vi er født uverdige, og er nødt til å vise oss verdige ved å undertrykke de følelsene inni oss som gjør oss menneskelige. Ikke perfekte, ikke feilfrie, bare menneskelige. Kan vi finne denne guddommelige kraften i oss selv, mens vi fortsatt er knyttet til og forført av verdens undre? Huden, frukten og vinen – jeg tror det er det som fascinerer meg med de greske gudene. Oldtidens guder. Perfekte i sin feilbarlighet. Nesten innenfor vår rekkevidde, som guder vi kan berøre.“

Om singelen Giving In To The Love: “Jeg tenkte på Prometheus, og hvordan han stjal ilden for å skape oss, menneskene. Og jeg føler at vi av og til glemmer at vi er levende vesener; i stand til å gjøre så mange vakre ting. Og denne besettelsen med skjønnhet som menneskeheten har for tiden…den får oss til å glemme og sette pris på ilden som ulmer inni oss. Vårt indre selv er den viktigste delen.”

I juli 2021 ga AURORA ut singelen Cure For Me sammen med en musikkvideo som var regissert av henne selv og Fill In Productions. Videoen har nå passert 13 millioner visninger på YouTube, og kan ses her. Cure for Me har fått masse radiospilling i inn- og utland, og før jul 2021 opptrådte hun på P3 Gull med dansere og fullt band.

AURORA vokste opp omgitt av skog og fjell i nærheten av Bergen, og var ikke mer enn seks år gammel da hun først følte trang til å sitte for seg selv og skape noe. Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway; en låt som senere ble utgitt, og som enda senere – tusenvis av mil unna – inspirerte en annen tolvåring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk. Runaway stormet inn på Top 40 Singles-lista i Storbritannia i 2021, og hevdet seg også på Spotify Global Top 20.

Vokalist, låtskriver og produsent: AURORA har vist seg som et tresidig talent, og siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut-EP Running With The Wolves, har hun fått over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis. Hun har opptrådt på Oscarutdelingen, turnert over hele verden og vært musikalsk gjest på TV-show som The Late Show with Stephen Colbert og Late Night with Seth Meyers.

Dato: 21. juli 2023
Billettpris: fra 495,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!
BILLETTSALG ONSDAG 8. FEB kl. 09:00

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy