Astrid S til Foynhagen!

november 24, 2022

Astrid S kommer til Foynhagen 2023!

Astrid S har lenge vært på vår ønskeliste over artister å få til Foynhagen. Sist hun var i Tønsberg var under Slottsfjell i 2017 foran en fullsatt Kongescene. Astrid S i Foynhagen sommeren 2023 blir et unikt og intimt møte med en av Norges største pop-artister.

Astrid S har en lang liste med meritter. Med over fire milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», seks EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.

Låten «Come First» ble livedebutert på Astrids festivalturné i hele landet i sommer, hvor Astrid ga publikum en eksklusiv lytt på den uutgitte låten. Etter pågang fra fans på sosiale medier, slapp Astrid låta 23. september.

Det siste året har Astrid brukt på å skrive ny musikk som vil slippes som perler på en snor fremover.

Dato: 1. juli 2023
Billettpris: 470,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!

 

Bli foynhagenvenn

Register deg i dag for nyheter, konkurranser og info om arrangementer