Foynhagen | Astrid S til Foynhagen!

Astrid S til Foynhagen!

24.11.22

Astrid S kommer til Foynhagen 2023!

Astrid S har lenge vært på vår ønskeliste over artister å få til Foynhagen. Sist hun var i Tønsberg var under Slottsfjell i 2017 foran en fullsatt Kongescene. Astrid S i Foynhagen sommeren 2023 blir et unikt og intimt møte med en av Norges største pop-artister.

Astrid S har en lang liste med meritter. Med over fire milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», seks EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.

Låten «Come First» ble livedebutert på Astrids festivalturné i hele landet i sommer, hvor Astrid ga publikum en eksklusiv lytt på den uutgitte låten. Etter pågang fra fans på sosiale medier, slapp Astrid låta 23. september.

Det siste året har Astrid brukt på å skrive ny musikk som vil slippes som perler på en snor fremover.

Dato: 1. juli 2023
Billettpris: 470,- + avg
Aldersgrense 20 år.

Kjøp billetter her!

 

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy