Foynhagen | Dagny // Ruben – Sesongåpning av Foynhagen

Dagny // Ruben – Sesongåpning av Foynhagen

22.03.19

⭐️?5 ÅR MED HAGEFEST!?⭐️

4. mai feirer vi åpning av Foynhagen og at dette er det 5. året med hagefest! I fjor ble det stor suksess da Röyksopp åpnet hagen. Nå skinner sola, våren er her og sommeren kommer snikende. Det er på tide å røpe hvem som skal åpne hagen i år!

Vi har booket to svært aktuelle artister som begge, i året som har gått, har blitt nominert til flere priser og stadig ligget på toppen av hitlistene.

⭐️Ruben:
Ruben Markussen, kjent under artistnavnet Ruben, er en norsk artist, produsent og låtskriver fra Bjerkøy i Troms. Han første singel «Walls» har blitt streamet flere millioner ganger.
Han ble nominert til P3 Gull 2019 som årets nykommer, til spellemannsprisen i 2018 og årets gjennombrudd Gramo stipend.
De tre første låtene Ruben ga ut var en trilogi som tok for seg hans egne erfaringer med psykiske lidelser og sosial angst.

⭐️Dagny:
Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger.
Blant hennes mange meritter var hun Vevos One to watch i 2017, og Dagny har vært P3 Gull og Spellemann- nominert en rekke ganger. I år kan hun stikke av med prisen for beste låt med Seeb for «Drink About» og prisen for årets låtskriver på Spellemann 2018. Å være nominert som årets låtskriver betyr ekstra mye for Dagny, som forteller at skriving er en konstant læringsprosess og at det alltid er rom for forbedring.

Billetter i salg NÅ!
Aldersgrense: 20 år

 

Gavekort

Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen! Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt.

Bestill gavekort

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy