December

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.des

  Gavekort

  Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen!

  Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt. Og ikke minst noe som mottakeren kan se frem til.
  Ved kjøp av Foynhagen sitt gavekort gir du mottakeren friheten til å velge hvem konsert man vil oppleve.

  Praktisk:

  • Gavekortet gjelder kun for konsert og show billetter (ikke mat og drikke)
  • Gavekortene kan benyttes som delbetaling og betaling av billetter til Foynhagen arrangementer.
  • Gavekortene har en gyldighet på 12 mnd. fra kjøpsdato.

  Ved ønske om firmabestillinger på gavekort ta kontakt med caroline@focuspro.no

  Har du spørsmål tilknyttet ditt gavekort, send en mail til post@foynhagen.no

  Vi ønsker deg en hyggelig konsertopplevelse!

March

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.mar

  2000`s Party - Støperiet

  Etter over 200 000 solgte billetter til We Love The 80s og We Love The 90s er det endelig på tide å ta spranget inn i et helt nytt tiår. Lørdag 9.mars 2019 er det duket for We Love The 2000s i Støperiet

  På scenen denne kvelden står:

  • DJ Alligator
  • LASGO
  • Amy Diamond
  • Da Buzz
  • Kobojsarna
  • Dina
  • Mr Dee
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  22.mar

  Dex Carrington - Støperiet

  Stand Up Norge AS og Focus Productions AS presenterer stolt:

  DEXCELLENT

  Av og med: Dex Carrington

  Stand Up Norge er stolte av å presentere «Dexcellent» – Dex Carringtons første soloforestilling.
  Dex tok Norge med storm da han dukket opp på VGTV i reiseprogrammet «Dexpedition» i 2011.
  Siden den gang har den engelsktalende komikeren dukket opp jevnlig på film, TV og det store internettet, senest som agenten til Zlatan Ibrahimovich i de hysterisk morsomme reklamene for klesmerket A-Z.
  Samtidig har han utviklet seg til å bli en av landets fremste standup’ere, gjennom hundrevis av opptredener på scener i inn- og utland.
  Dex har smarte og morsomme tekster, kombinert med en helt unik energi, utstråling, levering og evne til å få med seg publikum.
  Resultatet er at du ler. Høyt og lenge. Ti av ti ganger.

  Se frem til en kveld med klassisk observasjonshumor og en litt mer personlig Dex Carrington.

  Vi garanterer et Dexcellent show.

  Info:

  Aldersgrense 18 år
  Unummererte plasser
  Stoloppsett
  Dørene åpner 19.00 – Forestillingen starter 19.30

April

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.apr

  Karpe - Støperiet

  KARPE 2019

  Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello,underholdt og overrasket Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) publikum to år i strekk – med musikk, videoer, turné, festivaler, tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello” (2017).

  I 2019 begynner noe helt annet….

  Info:

  ID: 18 år – ingen unntak

  Dørene åpner: 20.30

  OBS: Gavekort som er kjøpt til Foynhagen vil ikke være gyldig på arrangementer i Støperiet

  Det vil ikke være mulig å forhåndsbestille billetter

May

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  10.mai

  Fagernes Yacht Club - Foynhagen

  ⭐️ Fagernes Yacht Club kommer til Foynhagen 10. mai ⭐️
  Fagernes Yacht Klubb ble stiftet i april 2010. Det er et band som covrer deilig vestkystpop fra 1972-1986 med enorm iver og glede.

  De spilte sin første konsert på Landmark 22. mai 2010 som et bestillingsverk fra arrangørene av konseptet «Yacht Rock».
  YACHT ROCK er lyden av California mellom 1975 og 1984. Voksenpop så velspilt, velarrangert og velprodusert at den får all «ærlig rock» til å høres ut som et rop om hjelp. Alle tegn til amatørisme og misforstått spontanitet er føhnet bort. Alt som minner om opprør eller motkultur forvant med airbrushen.

  🛥🛥🛥

  Dørene åpner: 21.30
  Aldersgrense 20 år

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  25.mai

  Loveshack

  LOVESHACK – NORGES MEST POPULÆRE PARTYBAND KOMMER TILBAKE TIL FOYNHAGEN!

  80-tallshitene hele verden elsker vil denne kvelden bli servert i et større og enda mer forrykende show enn noen gang tidligere!!!

  Loveshack er din musikalske tidsmaskin tilbake til 80-tallets moro. Norges mest populære partyband tar deg med på en reise inn i den fantastiske musikken, lar deg sveve inn i pastellandskapet med grorudpalmer, hockeysveiser, Ball-gensere, og lakksko så langt øyet kan se. Kort sagt; Loveshack gir deg alt du elsket fra fra dette feststemte ti-året.

  «Norges svar på KISS» (Ole I’Dole)

  «Festen blir bare ikke bedre enn når denne kvintetten inviterer til dans, så vi satser vel på 20 nye år …» (Jan Dahle, Rock and Roll Dreams)

  Ta med alle du kjenner på en 80-talls festkveld med Norges mest populære partyband!!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.mai

  Ina Wroldsen

  INA WROLDSEN – FOYNHAGEN 29.05.19

  For en glede det skal bli å få Norges råeste kvinnelige artist til Foynhagen!

  Ina Wroldsen,  født  29. mai  1984,  er en  norsk  artist og  internasjonal  låtskriver. Hun startet  sin  karriere som  artist  men begynte  raskt  å skrive  musikk  for andre  artister. Som låtskriver  har  hun hatt  stor  suksess og  er  i dag  en  av de  mest  ettertraktede på sitt  felt.Artister  somCalvin  Harris,  Shakira,  Jess  Glynne,  Clean  Bandit,  Sean  Paul,  Demi  Lovato,  Britney  Spears,  Anne Marie,  The  Pussycat  Dolls,  Shontelle,  James  Arthur,  Leona  Lewis,  Little  Mix,  The  Saturdays  og  One  Direction  har  benyttet  seg  av  hennes  låtskrivertalent.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  30.mai

  Ina Wroldsen EKSTRA - Foynhagen

  INA WROLDSEN – FOYNHAGEN 30.05.19 EKSTRAKONSERT

  Billettene til konsert med Ina Wroldsen i Foynhagen ble utsolgt i rekordfart. Derfor har vi satt opp en konsert til dagen etter: 30.05.2019!!

  Ina Wroldsen, født 29. mai 1984, er en norsk artist og internasjonal låtskriver. Hun
  startet sin karriere som artist men begynte raskt å skrive musikk for andre artister.
  Som låtskriver har hun hatt stor suksess og er i dag en av de mest ettertraktede på
  sitt felt.Artister somCalvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction har benyttet seg av hennes låtskrivertalent.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.mai

  Valentourettes

  Valentourettes speller Jokke! De har snudd Foynhagen på hodet flere ganger for og nå kommer de tilbake for å igjen bevise at rock er best på konsert! 

  Valentourettes ble dannet i 2003, medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer, selveste Petter Baarli på gitar og Tarjei Foshaug på vokal skal vi hedre Jokke og hans musikk denne kvelden!

  Ingen andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum, de synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk, smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede!

June

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  05.jun

  Storbandet Fokus med Trine Rein - Foynhagen

  FELLESPROSJEKT MELLOM STORBANDET FOKUS OG TRINE REIN FREMFØRES I FOYNHAGEN 5. JUNI
  Storbandet Fokus i Re består av 17 spilleglade amatørmusikere med innleid vokalist Lena Grøtterud og under dirigent Øyvinn Pedersen. Sommeren 2017 gjorde bandet stor suksess i sin konsertoppsetning av «The Frank Sinatra Song Book» i Foynhagen sammen med norges fremste «Sinatra-crooner»; Ingar Kristiansen fra Oslo. I fjor sommer var Storbandet Fokus igjen å høre i Foynhagen, da sammen med den fremragende Tom Jones-tolker; Lasse Sagen og med støtte fra bl.a. Stephen Ackles. Storbandets spilleoppdrag for øvrig knytter seg til jubiléer, bryllup, dansetilstellinger og ulike firmaarrangementer i regionen for å nevne noen.

  Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. Trines debutalbum Finders keepers lå øverst på salgslistene i Norge, solgte totalt til 3 x platina og hun har mottatt én Spellemannspris. I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist og er også deltaker i årets TV2 suksess «Hver Gang Vi Møtes». Trine ga helt nylig ut singelen «Where do we go?» i duett med Ole Børud. Trine er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock. I sommerens fellesprosjekt med Storbandet Fokus derimot, fremfører hun sine låter i storbandstyle og med en stemmeprakt få kan måle seg med.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  08.jun

  Jon Niklas Rønning: Jeg reiser alene - Foynhagen

  Jon Niklas Rønning får strålende kritikker for sitt første soloshow!
  Etter suksessen på Latter i Oslo, reiser nå «Jon Niklas Rønning – Jeg reiser alene» til Tønsberg og Foynhagen 🌳

  «Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og gjennomført musikalsk forestilling som inneholder alt du kan ønske deg av et Rønning-show – aktuelle humorviser, store shownumre, underfundige betraktninger og en god dose selvironi.
  Med seg på scenen har han noen av Norges beste musikere: Ole Morten Aagenæs på piano og vokal, Pernille Øiestad på vokal, Madeleine Ossum på fiolin og Andreas Haga på bass.
  Som tittelen avslører er «Jeg reiser alene» også et ærbødig nikk til Rønnings helt Ole Paus, som han er kjent for å parodiere.
  Bli med Rønning og hans musikalske følgesvenner på en unik reise!

  Regien er ved Vemund Vik.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  14.jun

  Lissie

  LISSIE KOMMER TIL FOYNHAGEN 14.06.2019

  Lissie er en Amerikansk sanger og låtskriver. Hun utga sin første EP i 2009 og har siden den tid gitt ut fire studioalbum. Den siste i 2018 – «Castles». Lissie er kjent for hitter som «When I am alone», «Sleepwalking» og «Cuckoo».

  Hun har samarbeidet med verdensstjerners om Lenny Kravitz og Deadmau5. Hun har gjort fantastiske cover versjoner av låter som «Bad Romance» av Lady Gaga, «Pursuit of Happiness» av Kid Cudi og «To Ramona» av Bob Dylan.

  Lissie har etter mange besøk her i landet fått betegnelsen norgesvenn og vi ser frem til konsert med henne i hagen i juni 2019!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  27.jun

  Jon Niklas Rønning: Jeg reiser alene - Foynhagen

  Jon Niklas Rønning får strålende kritikker for sitt første soloshow!
  Etter suksessen på Latter i Oslo, reiser nå «Jon Niklas Rønning – Jeg reiser alene» til Tønsberg og Foynhagen 🌳

  «Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og gjennomført musikalsk forestilling som inneholder alt du kan ønske deg av et Rønning-show – aktuelle humorviser, store shownumre, underfundige betraktninger og en god dose selvironi.
  Med seg på scenen har han noen av Norges beste musikere: Ole Morten Aagenæs på piano og vokal, Pernille Øiestad på vokal, Madeleine Ossum på fiolin og Andreas Haga på bass.
  Som tittelen avslører er «Jeg reiser alene» også et ærbødig nikk til Rønnings helt Ole Paus, som han er kjent for å parodiere.
  Bli med Rønning og hans musikalske følgesvenner på en unik reise!

  Regien er ved Vemund Vik.
  Dørene åpner: 19.00
  Aldersgrense: 18 år
  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  28.jun

  Jon Niklas Rønning: Jeg reiser alene - Foynhagen

  Jon Niklas Rønning får strålende kritikker for sitt første soloshow!
  Etter suksessen på Latter i Oslo, reiser nå «Jon Niklas Rønning – Jeg reiser alene» til Tønsberg og Foynhagen 🌳

  «Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og gjennomført musikalsk forestilling som inneholder alt du kan ønske deg av et Rønning-show – aktuelle humorviser, store shownumre, underfundige betraktninger og en god dose selvironi.
  Med seg på scenen har han noen av Norges beste musikere: Ole Morten Aagenæs på piano og vokal, Pernille Øiestad på vokal, Madeleine Ossum på fiolin og Andreas Haga på bass.
  Som tittelen avslører er «Jeg reiser alene» også et ærbødig nikk til Rønnings helt Ole Paus, som han er kjent for å parodiere.
  Bli med Rønning og hans musikalske følgesvenner på en unik reise!

  Regien er ved Vemund Vik.
  Dørene åpner: 19.00
  Aldersgrense: 18 år
  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jun

  DeLillos

  Det er med stor glede deLillos kommer tilbake til Foynhagen i 2019

  Dette legendariske pop-bandet, som de aller fleste har et forhold til, har holdt på i over 30 år og skal på denne konserten dra fram hit på hit på hit…
  Lars Lillo-Stenberg og hans trofaste bandkumpaner i deLillos blir regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra den nevnte perioden. Bandet, som er kjent for låter som blant annet «Neste sommer», «Hjernen er alene» og «Suser avgårde alle mann» har holdt det gående helt siden 1984, og (heldigvis) sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal. Vi ser frem til en aften med et låtunivers som knapt har sett sin make i norsk pophistorie.

  deLillos har gjennom hele sin karriere turnert mye og har et stort livepublikum. Forvent deg et energisk band i toppslag som spiller låter fra hele sin legendariske katalog!

July

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  01.jul

  Harm & Hegseth Show - Foynhagen

  Vegard Harm & Morten Hegseth kommer til Foynhagen 1. juli🤩🤩

  Vegard Harm og Morten Hegseth har etablert seg som Norges mest populære og skrullete duo. Både i VGTVs Panelet og i suksess-podkasten Harm&Hegseth fjases det på ukentlig basis, med noen gjennomgående temaer, f.eks. Ex on the beach, blogg-Norge, seg selv, seg selv, og enda mer om seg selv.

  I liveshowene sine tas alt dette til scenen, i tillegg til det som sjefene til Morten og Vegard ellers kvalifiserer som «for drøyt for TV og podkast». Det er duket for en (i all beskjedenhet) meget underholdende og gøyal time med liveshow! Det skal sladres, det skal deles og det skal gossipes. KOM!

  Dørene åpner: 20.00
  Aldersgrense: 18 år
  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.jul

  Eva Weel Skram

  Endelig kan vi røpe at Eva Weel Skram kommer til Foynhagen onsdag 3. Juli!

  Eva er for mange kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, og etter at hun deltok på “Hver gang vi møtes” har hun rukket å turnere Norge rundt, med blant annet flere festivalopptredener og Utsolgte hus i både Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Olavshallen i Trondheim og Grieghallen i Bergen.

  Høydepunktene fra de siste årene er mange. ”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og Evas fremføring av den vakre singelen ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram – når hun inntar scenen i Foynhagen!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  04.jul

  Sondre Justad

  Sondre Justad, en av Norges mest spilte artister kommer til Foynhagen 4.Juli 2019! 
  Justad har blitt en klar livefavoritt etter å ha skapt god stemning på scener og festivaler landet over.
  Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).
   
  Nå er han ute med oppfølgeren, Ingenting i Paradis. Albumet har allerede hatt fire singler i radiorotasjon, gikk rett inn på 4. plass på VG-lista og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere. 
  Med «Ingenting i paradis» utvides grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet, og det har gjort Sondre Justad til en av de mest populære artistene i Norge. 
   
  Dette blir en sommerkveld du ikke vil gå glipp av! Vi ses i Foynhagen 4.Juli! 
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  05.jul

  The September When

  Rockebandet The September When inntar scenen 5.juli! Bandet har vært oppløst i flere år, så dette blir en unik mulighet til å mimre og høre gamle slagere om igjen!

  Bandet ble startet i Stavanger i 1987 av blant annet Morten Abel. Bandet vant spellemannsprisen i 1993 som årets spellemann. Tre av albumene deres har toppet VG-lista! Vi ser frem til en fantastisk konsert 5. juli!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  08.jul

  Thomas Dybdahl - Foynhagen

  Dybdahl har vært en markant artist siden han brakdebuterte med «…That Great October Sound» i 2002 i Norge og har hatt en rekke låter spilt på radio, store turneer og festivalkonserter. I utlandet har han blitt kalt “Norges svar på Nick Drake” (NME), blitt rost av Elvis Costello, sammenlignet med Bon Iver av New York Times og blitt profilert av Los Angeles Times. New York Times har sagt at «hver sang er som uvissheten når pusten trekkes» og Washington Post anser ham som “en av de beste
  sangerne i de ti siste årene”. Han er blitt spilt masse av radiostasjonen KCRW, og musikken hans er med på soundtracket til tv-serien «House of Lies». Vi gleder oss til en fantastisk musikkopplevelse i Foynhagen 08.07.2019.

  Billettpris: 420 + billettavgift
  Aldersgrense: 20 år
  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  10.jul

  Kool & The Gang

  Et av de mest legendariske bandene fra 70- og 80-tallet og med en hitrekke uten sidestykke. Hvem husker vel ikke låter som «Cherish», «Ladies Night»,  «Get Down On It» og ikke minst «Celebration»  

  Og denne buketten av et band kommer til Foynhagen 10.juli 2019! 

  Dette MÅ oppleves!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  11.jul

  BigBang

  På  nyåret  slipper  Bigbang  sitt  første  album  siden  2013  og  til  sommeren  varmer  de  opp  turnebussen  for  alvor  etter  noen  rolige  år.

  Bigbang  og  kaptein  Øystein  Greni  har  vært    en  del  av  den  norske  folkesjela  så  lenge  at  man  kan  unskyldes  for  å  glemme  hvilken  imponerende  merittliste  de  faktisk  har  bak  seg.  Klassikeren  “Girl  in  Oslo” klatret  til  nr.  3  på  VG-lista  allerede  i  år  2000  og  siden  2003  har samtlige  6  albumutgivelser  gått  helt  til  tops.  

  Bigbang  blir  ofte  med  rette  kalt  et  av  landets  beste  liveband,  og  det  er  i  møtet  medpublikum  at  trioen  virkelig  er  i  sitt  ess.  Det  finnes  ikke  mange  band  som  har  slått  gjennom  for  alvor  med  et  dobbelt  livealbum  slik  Bigbang  gjorde  med  storselgeren  “Radio  Radio  TV  Sleep”  i  2003,  og  båndet  med  publikum  har  bare  blitt  sterkere  etterhvert  som  låtkatalogen  har  vokst  til  å  romme  stadig  flere  livefavoritter.  Når  Bigbang  nå  slipper  nytt  materiale  og  kjører  igang maskineriet  for  fullt  6  år  etter  “The  Oslo  Bowl”,  så  er  det  all  grunn  til  å  tro  at  vi  får  oppleve  et  band  som  ikke  sparer  på  kruttet  når  de  drar  ut  for  å  presentere  gamle  og  nye  hits.

  11. Juli kommer de til Foynhagen og det er bare å glede seg til å høre klassikere som blant annet Girl in Oslo, To The Mountains og Wild Bird.
   
  Vi ses i Foynhagen! 
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.jul

  Petter

  Det Svenske ikonet Petter startet den Svenske hip hop boomen på slutten av 90 tallet og regnes som rappen far i Sverige. Til Foynhagen tar med han seg den kritiker roste bandet Tjuvjakt som oppvarming!

  Petter debuterte i 1998 med albumet ”Mitt sjätte sinne” og har siden den tid sluppet flere album som har blitt solgt til platina og gull. Petter har siden gjennombruddet i 1998 vært en av Skandinavias mest suksessfulle og innflytelsesrike rappere.

   

  Tjuvjakt består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd og Fredrik ”Woodz” Eriksson. Med over 60 millioner streams på Spotify har Tjuvjakt blitt en av Sveriges mest populære hiphopgrupper.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.jul

  Magnus Grønneberg

  Magnus Grønneberg ( Solo ) spiller alle  CC Cowbots hitene 

  Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelser fra langtridende CC Cowboys og, i tillegg, to soloalbum. Magnus Grønneberg er en kunstner som forstår betydningen av å utfordre seg selv og sitt publikum. Rett og slett gjøre noe nytt og annerledes.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  25.jul

  Highasakite - Foynhagen

  ⭐⭐ Highasakite ⭐⭐

  Etter å ha solgt ut Oslo Spektrum, spilt konserter over store deler av verden og headlinet festivaler over hele landet, tok Highasakite en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk. I høst annonserte de at de er klare for å legge ut på veien igjen, og de kommer til Foynhagen 25. juli 🎉⭐️

  Etter å ha bemerket seg i 2018 med sterke singler som «Out Of Order», «Elastic State of Mind» og «Mexico», har de nå sluppet sitt fjerde album; «Uranium Heart»!

  Vi gleder oss til konsert i Foynhagen 25.07.2019!

  Pris: 520 + billettavgift
  Aldersgrense: 20 år
  Dørene åpner: 20.00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  26.jul

  Postgirobygget

  Den tradisjonsrike sommerkonserten med Postgirobygget og Erik&Kriss på Brygga i Tønsberg! Velkommen til årets folkefest på Brygga!

  Aldersgrense konsert: 18 år

  Aldersgrense Afterparty: 22 år

  Noen ting er bare tradisjon!

  Afterparty på The Sense etter konserten. Billetter selges KUN i døren.
  Aldersgrense 22 år på Afterparty – (20 år om du har VIP Billett)

  ORDINÆR BILLETT

  ♦️Pris: 420,- + avg
  ♦️Aldersgrense 18 år
  ♦️Denne billetten gir ikke inngang på Afterparty på The Sense

  ⭐️VIP BILLETT⭐️

  ♦️Pris: 995,-
  ♦️Aldersgrense: 20 år
  ♦️Egen VIP inngang, sommerbuffet, egen VIP område med utsikt til scene, eget toalettområde

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  27.jul

  LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM - Tønsberg Brygge

  Gutta på turnè!

  10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge
  – nå er de tilbake!

  I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”

  Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

  ”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”– ler Kurt.

  – Får vi høre Hallelujah & Boys of Summer igjen?

  ”Ja selvfølgelig. De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose seg nå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før. Vi er klare til å lage fest!”, melder Askil.
  10 års pause er over. Gutta er tilbake.

  ”Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften – med fest, allsang og topp stemning!” avslutter Alejandro med et bredt smil.

  Restriksjoner
  Aldersgrense 18 år

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jul

  No. 4

  Oslobandet No. 4 har i løpet av få år blitt et av Norges mest elskede band.
  Etter å ha headlinet Øyafestivalen, blitt nominert til tre Spellemann-priser for sine to album “Henda i været” og “Hva nå”, og med flere utsolgte konserter bak seg, gleder vi oss til at No. 4 inntar scenen i Foynhagen!
  Ta med deg familie eller vennegjengen til en morsom, stemningsfull og rørende konsertopplevelse, som dere sent vil glemme!
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.jul

  Eggum & Sivertsen

  Eggum & Sivertsen:
  VI TO (er ikke Romeo og Julius).

  Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
  Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

  Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister, med varme og store doser humor byr de to på sine helt spesielle skråblikk på verden og på hverandre – med et årelangt vennskap i bunnen.
  Igjen skal disse to folkekjære, men veldig ulike artistene vise oss hvorfor sangene deres passer så godt sammen, og hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon.
  De skal vise oss hvordan man, med bare to stemmer og to gitarer, kan fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk.

  Duo-formatet er nakent og krevende, men Jan Eggum og Halvdan Sivertsen oppnår på denne måten nærhet både til sangene og til publikum.
  Eggum & Sivertsen stortrives i hverandres selskap, og nå skal det norske folk igjen få sjansen til å trives sammen med dem.
  Sånne er gode å ha.
  Hver gang vi møtes er det på´an igjen.

August

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  02.aug

  Adam Douglas

  1. August er det den amerikansk artisten Adam Douglas sin tur til å innta scenen!

  Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk, om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum. Det er ingen tvil om at dette blir en unik musikkopplevelse man sent vil glemme!

   

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.aug

  Klovner i Kamp

  Det er med stor stolthet vi for 6(!!).gang kan presentere Klovner i kamp i Foynhagen! Dette har blitt en stolt tradisjon! Gutta i Klovner i Kamp har Foynhagen som et av sine desidert favorittsteder!!

  «For et trøkk det er her i Tønsberg!» uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen!

  Etter konserten blir det Afterparty på The Sense!

  SOM ALLTID.. VI GLEDER OSS! DETTE ER ET AV SOMMERENS STORE HØYDEPUNKT!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.aug

  Smokie

  Smokie turnerer i Norge også i 2019!!

  Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice». De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-talle, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to.

  Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  22.aug

  Litterær konsert - Foynhagen

  Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa
  Opplev noe helt utenom det vanlige i denne litterære konserten i tre deler i Foynhagen! Fredrik Høyer er kjent for sin særegne form for spoken word-poesi. Med en fascinasjon for rap, hip-hop og jazzlyrikk blander han ofte punchlines og oppfinnsomme rim med humor og lekenhet. Denne kvelden møter du ham først sammen med jazz- og elektronikamusiker Bendik Baksaas og verdensmester i slampoesi, Evelyn Rasmussen Osazuwa i en forrykende blanding av poesi, beats og musikk.

  Etter pausen opptrer Fredrik sammen med Valkyrien Allstars med Tuva Syvertsen i spissen. Kvelden avsluttes med en minikonsert med Valkyrien Allstars, publikumsfavorittene som siden oppstarten i 2005 har vært et friskt og sjangerlekende pust i den norske musikkfloraen med sin unike sound.

  I samarbeid med Tønsberg og Færder bibliotek.

  Torsdag 22. august kl. 20.00
  Billetter kr 300 + avgift

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.aug

  Åge & Sambandet

  I to år på rad har de satt Foynhagen totalt på hodet med allsang og ellevill stemning! Nå kommer de tilbake igjen!

  Ekte trønderfest i Foynhagen!

  Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene – og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen til Foynhagen!

  Fjorårets konsert i Royal Albert Hall – som første norske headliner noensinne – ble utsolgt på rekordtid og fikk massiv oppmerksomhet. Sambandet er tightere og mer samspilte enn noensinne, og denne gang supplereres de med full blåserrekke.

  Åge Aleksandersen kommer tilbake til Foynhagen! Og igjen skal det bli allsang mellom epletrærne!