August

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  02.aug

  Lars Winnerbäck

  Han spilte for et utsolgt Foynhagen i 2016 og det er med stor glede vi kan melde at Lars Winnerbäck returnerer til Foynhagen i 2018!
  Dette blir en garantert folkefest i Foynhagen!

   

  Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Opplev rockepoesi på sitt beste med Lars Winnerbäck i Foynhagen torsdag 2. august!

   

  Det har gått 19 år siden debuten ”Dans med svåra steg”, og Lars har siden den gang opparbeidet seg en stor og trofast fanskare med sin svenskspråklige viserock. I hjemlandet blir han omtalt som en av de fem store, og har blant annet vunnet syv Grammis for sin meningsfulle og vakre musikk. Den brutalt ærlige svensken har blitt tatt varmt imot også av det norske publikummet.  Både kritikere og platekjøpere har trykket den jordnære svensken til sitt bryst.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.aug

  Trang Fødsel

  I samarbeid med Tønsberg Boatrace inviterer vi til konsert med Trang Fødsel. Se for deg en eplehage, sommer i luften og på scenen står et av Norges mest kjente og ljære allsang band!

   

  Du har hørt dem og mest sannsynlig har du sunget med. «Kursiv», «Drømmedame», «Livet Er Helt Ålreit» og «Fredag» er kanskje de mest kjente låtene og om du ikke kan hele teksten så er det en stor sjanse for at refrengene sitter fastlåst i hjernen for alltid. Og nå kan du slippe teksten fri og gaule så høyt du klarer når Trang Fødsel stiller i Foynhagen denne deilige sommerkvelden!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  04.aug

  Klovner i Kamp

  Det er med stor stolhet vi for 5.gang kan presentere Klovner i kamp i Foynhagen! Dette har blitt en stolt tradisjon! Gutta i Klovner i Kamp har Foynhagen som et av sine desidert favorittsteder!!

   

  «For et trøkk det er her i Tønsberg!» uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen!

   

  Etter konserten blir det Afterparty på The Sense!

   

  SOM ALLTID.. VI GLEDER OSS! DETTE ER ET AV SOMMERENS STORE HØYDEPUNKT!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.18:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  11.aug

  DumDum Boys

  Vi har lenge ventet på å få disse til Foynhagen, men nå er en av norsk rock´s store bauter klare for Tønsberg!

   

  For første gang siden 2005 har legendariske Dumdum Boys i 2017 holdt fri fra konsertspilling. Når rockeveteranene i 2018 kommer tilbake spiller de i Foynhagen lørdag 11.august. Med seg har de store hits fra tre tiår – og noen helt nye låter!

   

  Dumdum Boys er et av Norges største rockeband gjennom tidene. De skiftet navn fra Wannskrækk i 1985 og debuterte med singelen Sorgenfri året etter. Debutalbumet Blodig Alvor (na na na na) kom i 1988 og både den og de to etterfølgende platene Splitter Pine og Pstereo ble belønnet med Spellemannspris.

  På 90-tallet befestet Dumdum Boys sin posisjon med album som Transit og Ludium og hyppig turnering på kryss og tvers i Norge. Etter Totem i 1998 tok bandet en pause som varte i fem år. Men de kom heldigvis tilbake.

   

  I 2003 spilte de sin første konsert etter pausen foran et fullstappet Norwegian Wood. I 2006 kom Gravitasjon til overveldende mottagelse både i presse og hos publikum. I årene etter har bandet spilt på de fleste av landets små og store festivaler.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  18.aug

  Valentourettes

  De hadde sin første konsert i Foynhagen i 2016, var her i 2017 og nå kommer de for 3.gang!

   

  Valentourettes ble dannet i 2003 på oppfordring fra Ottar Stangeland for å opptre som backing-band med et utvalgt knippe vokalister under Punkrockfestivalen i Stavanger. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

   

  Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med tanken på å blåse liv i Joachim Nielsens sanger for publikum på Folken.

   

  Gjør deg klar til å hedre Jokke i Foynhagen 18.august! Dette blir rock kveld!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.aug

  Åge Aleksandersen & Sambandet

  Ifjor satte de Foynhagen totalt på hode med allsang og ellevill stemning! Nå kommer de tilbake!!

   

  Ekte trønderfest i Foynhagen!

   

  Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene – og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen til Foynhagen!

   

  Fjorårets konsert i Royal Albert Hall – som første norske headliner noensinne – ble utsolgt på rekordtid og fikk massiv oppmerksomhet. Sambandet er tightere og mer samspilte enn noensinne, og denne gang supplereres de med full blåserrekke.

   

  Åge Aleksandersen kommer tilbake til Foynhagen! Og igjen skal det bli allsang mellom epletrærne!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19:30

September

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  14.sep

  Oktoberfest

  Fredag 14 september gjentar vi suksessen med gedigen Oktoberfest i Foynhagen!🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻

  Festen vil være i autentisk München stil med stort utvalg av øl, mat, livemusikk og oktoberfest stemning. På scenen sørger Statins Hornorkester og vår party dj for feststemning! Livebandet Brothers sørger for nachspielet tilslutt!

  Dette er en glimrende anledning til å ta med dine kollegaer, familie eller venner på en annerledes og morsom fest! Ta på deg drindl eller lederhosen, ta med deg venner og bekjente, og bli med på en bayersk folkefest uten like i Foynhagen!

  Det selges to typer billetter:

  🍻- Inngang, garantert sitteplass og vår orginale Oktoberfest buffe til 595 + avg.
  🍻 -Inngang til festen til 200 + avg.

  For firmaer og grupper som ønsker å spise og sitte sammen på bord, må man enten gjøre kjøpet samlet på nett eller gjøre bestillingen på post@focuspro.no.

  Dørne åpner for alle: 17.00
  Buffe serveres mellom 17.00 og 19.00 (kun for forhåndsbestilling)

  Aldersgrense: 20 år (ID kontroll i inngangen)

  Velkommen til Oktoberfest!

   

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  15.sep

  DDE - Sesongavslutning

  Hva passer vel bedre til å avslutte årets sesong i Foynhagen enn DDE!


  DDE har stått for RAI RAI helt siden 1992!

   

  Energi og allsang er kjennetegnet med D.D.E. på scenen, og få norske band har greid å legge til ord i det norske språket. Roper man ut et formanende «her bli det liv» i en hvilken som helst forsamling, vil det i de fleste tilfeller komme et rungende «RAI RAI» tilbake umiddelbart.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl .20.00

October

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.okt

  Are Kalvø – Hyttebok frå helvete

  Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

   

  STØPERIET SCENE – TØNSBERG
  FREDAG 12. OKTOBER 2018

   

  Are Kalvø er ein nordmann som ikkje verkar.

   

  Han vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet, omgitt av fjordar og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve, med turmuligheiter på alle kantar. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake.

   

  Dette har aldri vore eit problem. Før no.

   

  For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.

   

  Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.

   

  For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

   

  Resultatet blei «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

   

  Denne kvelden fortel han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskande mykje anna som du ikkje trudde hadde noko med saka å gjere. Det blir stand-up. Det blir vitsar. Det blir tull. Det blir eit par uventa harde utfall mot alle som liker fjell betre enn folk.

   

  Etterpå kan du snakke med Kalvø, seie bortimot kva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.okt

  Hellbillies - Støperiet

  Hellbillies vår 2018

  Etter over 25 år på veien har Hellbillies velfortjent fått status som et av landets aller beste live-band. 

  Da bandet slapp sitt nyeste album ”Søvnlaus”, var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturnéen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre.

  Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990.De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum.

  Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt.

   ”Aslag Haugen og resten av Hellbillies synger om 20 år på veien, men sannheten er at over 25 år på landeveien og på landets mange, mange konsertscener har gjort at Hellbillies i dag er et velsmurt og dønn rutinert maskineri som pussig nok fortsatt behersker kunsten å overraske.” 

  Oppland Arbeiderblad

  Hellbillies anno 2018 er bedre enn noensinne!

   Her er Hellbillies på sosiale medier:

  facebook.com/hellbillies

  instagram.com/hellbillies

  twitter.com/hellbillies

  hellbillies.com

November

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  23.nov

  STAGE DOLLS + RETURN

  For en kombinasjon – Return og Stage Dolls samme kveld!

  To gigantiske band i norsk rockehistorie, og som har levert et hav av hits. Gjør deg klar for en kveld med landeplager som “Sing Me A Song”,”Bye Bye Johnny”,”Love Don’t Bother Me”,”Hard To Say Goodbye” og mange flere. Høsten 2013 feiret Stage Dolls 30-årsjubileum, og slapp singelen ”Highway Of Life”. Se bandet spille låta live på Studio 1 på NRK her. I sommer ga Return og Stage Dolls sammen ut låta ”Rock’n Roll Train”!

  www.stagedolls.com
  www.return.no

  Restriksjoner

  Aldersgrense 20 år

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

December

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.des

  Gavekort

  Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen!

  Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt. Og ikke minst noe som mottakeren kan se frem til.
  Ved kjøp av Foynhagen sitt gavekort gir du mottakeren friheten til å velge hvem konsert man vil oppleve.

  Praktisk:

  • Gavekortet gjelder kun for konsert og show billetter (ikke mat og drikke)
  • Gavekortene kan benyttes som delbetaling og betaling av billetter til Foynhagen arrangementer.
  • Gavekortene har en gyldighet på 12 mnd. fra kjøpsdato.

  Ved ønske om firmabestillinger på gavekort ta kontakt med caroline@focuspro.no

  Har du spørsmål tilknyttet ditt gavekort, send en mail til post@foynhagen.no

  Vi ønsker deg en hyggelig konsertopplevelse!