June

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  14.jun

  Fotball VM

  En ny verdensmester i fotball skal kåres i Russland i perioden 14.juni – 15.juli

  🏆🏆🏆🏆🏆

  HELE Fotball-VM kan du oppleve i Foynhagen på storskjerm!
  Vi rigger opp en digger skjerm på scenen av god kvalitet. Her vil du få skikkelig fotballstemning hele mesterskapet igjennom!

  ⚽️ Servering – alle rettigheter
  ⚽️ Matservering
  ⚽️ Konkurranser og overraskelser
  ⚽️ Fri inngang og masse plasser!

  Velkommen til EKTE VM-stemning i Foynhagen mellom 14.juni – 15.juli

  For firmabestillinger på bord – send en mail til post@foyhagen.no (Minimum 8 personer)

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jun

  Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises

  Jarle Bernhoft var her i 2016 og i 2018 kommer han tilbake!

   

  Jarle Bernhoft er kritikerrost som komponist, låtskriver og vokalist. Men mest av alt er live-fenomenet Bernhoft kjent for sin unike evne til å forbløffe og fortrylle sitt publikum når han står på scenen. Vi tror han vil passe perfekt under epletrærne i Foynhagen.

  Bernhoft har vært gjennom en fascinerande forvandling siden han for alvor slo gjennom som soloartist, og har hatt eventyrlig suksess de siste årene. Den unike miksen av funk, soul og inspirerende popmusikk har sikret han en trofast fanskare langt utenfor Norges grenser. I 2011 tok han med seg hjem flere av de gjeveste Spellemann-prisene, mens han bare et par år seinere ble Grammy-nominert for tredjeplata «Islander». Nå er Bernhoft igjen aktuell med nytt materiale, og slapp for en tid tilbake den friske singelen «Everyone’s a Stranger». Låten viser den allsidige musikeren og låtskriveren fra en ny og spennende side, men ryktene sier også at mer ny musikk er på vei. Jarle hadde pause i fjor sommer, men er klar for å komme på veien igjen nå sammen det helt nye livebandet, The Fashion Bruises, som består av et stjernelag av norske musikere.

   

  Vi er veldig stolt av at fenomenet Jarle Bernhoft kommer tilbake Foynhagen og dette er en artist som burde oppleves live!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

July

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  04.jul

  Tropical Tuesday - SEEB

  ÅRETS FØRSTE TROPICAL TUESDAY – PÅ EN ONSDAG!
  (Grunnet Fotball-VM så er første Tropical Tuesday på en onsdag)

  Vi er ekstremt stolte av å kunne presentere hitmaskinen SEEB som vår store headliner på denne sesongens første TROPICAL TUESDAY
  Dette er en DJ-trio med millioner på millioner av streams og som har sekken fulle av hits!

  Vi kan nevne:

  • «I took a pill in Ibiza» – 2.mest spilte låten i verden 2016
  • «Hymn For The Weekend» – 450.000.000 streams på Spotify
  • «Rich Love»
  • «Cruel World»
  • «What do you love»

  Vi rigger Foynhagen til en tropisk arena full av palmer, flamingoer, eksotiske drinker og scene med det råeste innen produsksjon.

  Etter konserten blir det TROPICAL AFTERPARTY i samarbeid med NRJ

  • Luis Molinari
  • Soulshivers 

  Restriksjoner

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.18.00

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refundres kun ved avlyst konsert.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  05.jul

  Bo Kaspers Orkester

  Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut ni studioalbum og to samlieskiver som til sammen har solgt i over  1,5 miljoner eksemplarer. I 2012 slapp de sitt nye album «Du borde tycka om mig», som er produsert av Christian Walz.

   

  De har har på under to tiår skapt klassiske låter som «Det går en man omkring i mina skor», «Hon är så söt», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Ett ögonblick i sänder», «Undantag», «I samma bil» och «Innan allt försvinner». Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  08.jul

  Prebz & Dennis

  PREBZ & Dennis gjør comeback for én dag i Foynhagen!!Etter at Prebz og Dennis la opp har etterspørselen vært høy etter å få oppleve Prebz og Dennis én aller siste gang. De turnerte landet rundt på starten av 2018 med flere utsolgte show, men det var likevel mange som ikke fikk gleden av å se dem live. Nå har Prebz og Dennis bestemt seg for å gi publikum en aller siste mulighet til å oppleve dem igjen før de går hver for seg. Søndag 8.juli gjør Prebz og Dennis comeback for én dag på Foynhagen i Tønsberg.Vi gleder oss til et fantastisk show i hagen 08. Juli!

  Restriksjoner

  Fri aldersgrense
  Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett
  Dørene åpner kl.17.30

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refundres kun ved avlyst konsert.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.jul

  Kari Bremnes

  Albumaktuelle Kari Bremnes kommer endelig til Foynhagen!

  «Det er befriende at man i en alder av 60, på album nummer 17 (!), også våger å kjøre ei linje fullt ut. Det kan en artist som har en så sterk signatur gjøre,» skrev Dagbladet om «Det vi har», som kom i forrige uke. Dagsavisen fulgte opp med «Kari Bremnes våger seg ut i mørket, og viser sin storhet som både låtskriver og sanger.»

  Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere, og en formidabel liveartist. Hennes evne til å nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum

  Vi gleder oss til Kari Bremnes endelig kommer for å opptre i Foynhagen!

  I Foynhagen blir det sitteplasser på benker uten ryggstøtte.

  Fri aldersgrense
  Dørene åpner kl.19:00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.jul

  Susanne Sundfør

  Susanne Sundfør returnerer til Foynhagen sommeren 2018! Denne gang med fullt band!

   

  En av norges aller beste sangere, låtmakere og produsenter er klar for Foynhagen!

   

  Siden Susanne Sundfør ga ut sin første plate i 2007, har hun befestet sin posisjon som en av landets aller beste. Hun har siden gitt ut hele sju album og fire av de har toppet albumlisten her til lands. I tillegg har hun rukket å samarbeide med Røyksopp på hitten Running to the sea og M83 på soundtracket til Tom Cruise-filmen Oblivion.

   

  Hennes nyeste album, Music for people in trouble, blir omtalt som det beste i hele hennes karriere og torsdag 12.juli kan du oppleve henne i levende live i Tønbergs store hage – Foynhagen!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.jul

  Di Derre

  Di Derre kommer tilbake til Foynhagen i 2018!

  Di derre ble dannet i 1992, og i løpet av noen hektiske år på midten av 1990-tallet gikk Di derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Albumet Jenter & Sånn solgte i over 190 000 eksemplarer, og siden den gang har de fått en selvfølgelig plass i den norske musikkkulturen.
  Sommeren og høsten 2006 reiste Di Derre på en omfattende avslutningsturné over store deler av landet. I juni 2006 kom de med samleskiva Di beste med Di Derre, som inkluderte et par nye låter. Responsen har vært «overveldende», ifølge bandet selv, og de har spilt for fulle hus blant annet i Bergen og Kristiansund.

  Bandet består av: Jo Nesbø, Magnus Larsen jr, Espen Stenhammer, Lars Jones, Halvor Holter og Unni Wilhelmsen.

  Velkommen i Foynhagen 13.juli sammen med Di Derre

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  14.jul

  Cezinando

  Vi er stolte av å kunne presentere kanskje Norges råeste sceneartist for tiden – CEZINANDO!

   

  Tross sin unge alder har 21 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede og vi er stolte av å ønske han velkommen til Foynhagen!

   

  Cezinando har det siste året opplevd et virkelig gjennombrudd, etter flere år som ung og lovende. Høsten 2017 gikk det kritikerroste albumet Noen Ganger og Andre inn på toppen av den norske albumlista, og ble liggende der i flere uker.

   

  Etter utgivelsen av albumet skreiv Dagbladet: – En slik type inspirerende grenseløshet – både musikalsk og personlig – levner liten tvil om at den norske popstallen har fått en ny standard å måle seg etter.

   

  Cezinando er i ferd med å bli en superstjerne og han skal vise hvorfor i Foynhagen 14.juli!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.20.00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  17.jul

  Tropical Tuesday - Klingande (FRA)

  Den franske DJ´en KLINGANDE kommer til Tønsberg og Foynhagen på Tropical Tuesday!

  Hvem har vel ikke danset til monslåten «Jubel» av Klingande? I Foynhagen kan du oppleve det LIVE tirsdag 17.juli.
  Og denne gangen tar KLINGANDE med seg et ellevilt liveshow – med saksofon, fiolin og gitar.

  Vi rigger Foynhagen til en tropisk arena full av palmer, flamingoer, eksotiske drinker og scene med det råeste innen produksjon.

  Etter konserten blir det TROPICAL AFTERPARTY i samarbeid med NRJ

  • Luis Molinari
  • Soulshivers 

  Restriksjoner

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.18.00

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refundres kun ved avlyst konsert.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  18.jul

  The Waterboys

  The Waterboys kan nå oppleves i Foynhagen!

   

  Mike Scott og kompani har knapt aldri vært så innflytelsesrik, relevant og populær som nå, og en rekke artister proklamerer høylydt sin beundring for dem. Bandet ble dannet i 1983, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum samme år. De slo for alvor gjennom med det storslåtte rock-eposet «This Is The Sea» i 1985, og ble spådd å følge i sporene til U2 som et av de store rockebandene på de britiske øyer. Men Scott har alltid valgt å gå sine egne veier, og de overrasket med å gå i en mye mer folkinspirert retning på slutten av 80-tallet med klassikeren «Fisherman’s Blues» og oppfølgeren «Room to Roam» i 1990.

   

  På deres forrige studioalbum «Modern Blues» gikk bandet i en mer rootsbasert og funky retning. Liveutgaven av bandet er den samme som spilte inn dette albumet: Mike Scott på vokal, gitar og piano, Steve Wickham på elektrisk fele, keyboardist og showman Brother Paul fra Memphis, trommeesset Ralph Salmins, den legendariske bassmannen David Hood og Austin-gitaristen Zach Ernst. Sammen bygger de en bro mellom den tøffe britiske/irske rocken og den sjelevrengende og funky amerikanske sørstatsmusikken.

   

  20 års aldersgrense
  Dørene åpner kl.19:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  19.jul

  Dance With a Stranger

  Dance with a Stranger er en norsk popgruppe som ble dannet i Bergen 1984 av vokalisten Øivind «Elg» Elgenes (f. 1958) og gitaristen og låtskriveren Frode Alnæs (f. 1959) fra Kristiansund, bassisten Yngve Moe (1957-2013) fra Tromsø og trommeslageren Bjørn Jenssen (f. 1959) fra Bodø. De tre sistnevnte var kjent fra diverse jazzinspirerte grupper. Gruppen singledebuterte i 1986.

   

  Debutalbumet Dance With A Stranger (1988) ble en stor suksess og innbrakte dem en Spellemannpris, mye takket være den store radiohiten Everyone Needs A Friend.

   

  Deretter drev de flittig turnévirksomhet både i Norge og flere andre land, og med sin musikalske dyktighet og soul-inspirerte stil vant de et stort publikum. Oppfølgeralbumet To (1989) var en enda større suksess, med 200 000 solgte eksemplarer. Dets single The Invisible Man toppet Norsktoppen, i likhet med Long December Nights (1994).

   

  De blir å høre i Foynhagen 19.juli!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  25.jul

  CC Cowboys

  CC Cowyboys har blitt en tradisjon i Foynhagen og nå kommer de tilbake for 4. gang! Dette er alltid en utsolgt konsert med et vanvittig trøkk!

   

  Magnus Grønneberg og hans band, CC Cowboys, er uten tvil et av landets absolutt aller største rockkonsert-attraksjoner.
  Gå ikke glipp av denne konserten i Foynhagen onsdag 25.juli

   

  Av erfaring så går disse billettene fort, så ikke vent for lenge med å skaffe deg billetter

   

  20 års leg. plikt

  Dørene åpner kl.19:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  27.jul

  Postgirobygget/Erik & Kriss

  Den tradisjonsrike sommerkonserten med Postgirobygget på Brygga i Tønsberg! Velkommen til årets folkefest på Brygga!

   

  Aldersgrense 18 år

   

  Noen ting er bare tradisjon!

   

  Afterparty på The Sense etter konserten. Billetter selges KUN i døren.

  Aldersgrense 20 år på Afterparty

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jul

  Bjørn Eidsvåg

  Bjørn Eidsvåg elsker å spille i Foynhagen og nå kommer han igjen!

   

  Det at Bjørn er utdannet prest, og har arbeidet innen psykiatrien, har i stor grad påvirket låtene hans og mottagelsen av den. Gjennom hele sin karriere har Bjørn stått på retten til å si hva man vil, uavhengig av livsynsbåser. Med sine tekster og sin musikk, har han et sterkt ønske om å kommunisere med publikummet sitt om alle aspekter av det å være et tenkende menneske. Tro, tvil, kjærlighet og anger.

   

  ”Det meste av det vi mennesker baler med under solen handler om vårt ønske om å bli sett,” sier han selv, og mye av Bjørns tekstunivers kretser nettopp rundt temaet ”å se”.

   

  Det var med albumet Allemannsland (1993) at Bjørn Eidsvåg slo gjennom for fullt i Norge. Plata solgte raskt over 60 000 eksemplarer. Suksessen ble fulgt opp med Landet lenger bak (1995) som passerte 100 000 som den første av Bjørn Eidsvågs plater. Begge utgivelsene ble fulgt opp av store landsomfattende turnéer med fulle hus og varme omtaler i pressen.

   

  Kom og opplev en varm og nær konsert med Bjørn Eidsvåg søndag den 29.juli i Foynhagen.

   

  Supportband spiller først, hovedartist ca. 20.30

   

  Fri aldersgrense
  Dørene åpner kl.19.00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  30.jul

  Kim Larsen & Kjukken

  Det er best å være dansk i Norge!

   

  Danskene i Kim Larsen & Kjukken har gitt ut en rekke album siden 1996 og frem til i dag. Kim Larsen er tidligere låtskriver og vokalist i gruppa Gasolin, som hadde stor suksess på 70-tallet. Han har siden produsert et solid bibliotek både som soloartist og som låtskriver, og er blitt en av skandinavias mest folkekjære artist. Opplev Kim Larsen & Kjukken i idylliske omgivelser i Foynhagen.

   

  Les mer om Kim Larsen på hans hjemmeside og facebookside, og lytt på Spotify og Tidal.

   

  Fri aldersgrense
  Dørene åpner kl.19:00

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.jul

  Tropical Tuesday - Broiler

  Den energiske superduoen Broiler kommer til TROPICAL TUESDAY i sommer! Dette blir FEST!

  DJ- og produsentduoen Broiler har virkelig etablert seg i dance-musikkbransjen de siste årene. Sammen med Sky Agency har Broiler gjort et solid inntrykk på den norske musikkscenen. De har hatt flere listetopper og har mottatt priser for både musikken og markedsføringsteknikken sin.
  Som et resultat av Mikkel Christiansens og Simen Aukes musikalske samarbeid, ble et Internett-fenomen skapt i 2011. Da musikkvideoene fortsatte å spre seg viralt over Internett, vokste det frem en solid fanskare som har vokst seg større og større for hver dag som har gått.

  Å turnere har vært en veldig viktig del av Broilers karriere. DJ-duoen har blitt en veldig ettertraktet act etter at de har solgt ut konserter og har spilt på hovedscenen på store festivaler sammen med artister som Avicii, Steve Angello, Laidback Luke og David Guetta flere ganger.

  Broiler fikk sin første virkelig store hit med låta ‹‹Afterski›› i 2012.
  I 2013 ble låta ‹‹Vannski›› den raskest selgende i norsk historie, og det solgte til platinum. Den gang var tekstene på norsk, men det skulle endre seg mot slutten av 2013, da Broiler og Sky sammen bestemte seg for å utvide prosjektet og se hvor stort de kunne gjøre det.

  TROPICAL TUESDAY I FOYNHAGEN! LØRDAG PÅ TIRSDAG!

  Restriksjoner

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.18.00

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refundres kun ved avlyst konsert.

August

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  02.aug

  Lars Winnerbäck

  Han spilte for et utsolgt Foynhagen i 2016 og det er med stor glede vi kan melde at Lars Winnerbäck returnerer til Foynhagen i 2018!
  Dette blir en garantert folkefest i Foynhagen!

   

  Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Opplev rockepoesi på sitt beste med Lars Winnerbäck i Foynhagen torsdag 2. august!

   

  Det har gått 19 år siden debuten ”Dans med svåra steg”, og Lars har siden den gang opparbeidet seg en stor og trofast fanskare med sin svenskspråklige viserock. I hjemlandet blir han omtalt som en av de fem store, og har blant annet vunnet syv Grammis for sin meningsfulle og vakre musikk. Den brutalt ærlige svensken har blitt tatt varmt imot også av det norske publikummet.  Både kritikere og platekjøpere har trykket den jordnære svensken til sitt bryst.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.aug

  Trang Fødsel

  I samarbeid med Tønsberg Boatrace inviterer vi til konsert med Trang Fødsel. Se for deg en eplehage, sommer i luften og på scenen står et av Norges mest kjente og ljære allsang band!

   

  Du har hørt dem og mest sannsynlig har du sunget med. «Kursiv», «Drømmedame», «Livet Er Helt Ålreit» og «Fredag» er kanskje de mest kjente låtene og om du ikke kan hele teksten så er det en stor sjanse for at refrengene sitter fastlåst i hjernen for alltid. Og nå kan du slippe teksten fri og gaule så høyt du klarer når Trang Fødsel stiller i Foynhagen denne deilige sommerkvelden!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  04.aug

  Klovner i Kamp

  Det er med stor stolhet vi for 5.gang kan presentere Klovner i kamp i Foynhagen! Dette har blitt en stolt tradisjon! Gutta i Klovner i Kamp har Foynhagen som et av sine desidert favorittsteder!!

   

  «For et trøkk det er her i Tønsberg!» uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen!

   

  Etter konserten blir det Afterparty på The Sense!

   

  SOM ALLTID.. VI GLEDER OSS! DETTE ER ET AV SOMMERENS STORE HØYDEPUNKT!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.18:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  11.aug

  DumDum Boys

  Vi har lenge ventet på å få disse til Foynhagen, men nå er en av norsk rock´s store bauter klare for Tønsberg!

   

  For første gang siden 2005 har legendariske Dumdum Boys i 2017 holdt fri fra konsertspilling. Når rockeveteranene i 2018 kommer tilbake spiller de i Foynhagen lørdag 11.august. Med seg har de store hits fra tre tiår – og noen helt nye låter!

   

  Dumdum Boys er et av Norges største rockeband gjennom tidene. De skiftet navn fra Wannskrækk i 1985 og debuterte med singelen Sorgenfri året etter. Debutalbumet Blodig Alvor (na na na na) kom i 1988 og både den og de to etterfølgende platene Splitter Pine og Pstereo ble belønnet med Spellemannspris.

  På 90-tallet befestet Dumdum Boys sin posisjon med album som Transit og Ludium og hyppig turnering på kryss og tvers i Norge. Etter Totem i 1998 tok bandet en pause som varte i fem år. Men de kom heldigvis tilbake.

   

  I 2003 spilte de sin første konsert etter pausen foran et fullstappet Norwegian Wood. I 2006 kom Gravitasjon til overveldende mottagelse både i presse og hos publikum. I årene etter har bandet spilt på de fleste av landets små og store festivaler.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19:30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  18.aug

  Valentourettes

  De hadde sin første konsert i Foynhagen i 2016, var her i 2017 og nå kommer de for 3.gang!

   

  Valentourettes ble dannet i 2003 på oppfordring fra Ottar Stangeland for å opptre som backing-band med et utvalgt knippe vokalister under Punkrockfestivalen i Stavanger. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

   

  Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med tanken på å blåse liv i Joachim Nielsens sanger for publikum på Folken.

   

  Gjør deg klar til å hedre Jokke i Foynhagen 18.august! Dette blir rock kveld!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19.30

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.aug

  Åge Aleksandersen & Sambandet

  Ifjor satte de Foynhagen totalt på hode med allsang og ellevill stemning! Nå kommer de tilbake!!

   

  Ekte trønderfest i Foynhagen!

   

  Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene – og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen til Foynhagen!

   

  Fjorårets konsert i Royal Albert Hall – som første norske headliner noensinne – ble utsolgt på rekordtid og fikk massiv oppmerksomhet. Sambandet er tightere og mer samspilte enn noensinne, og denne gang supplereres de med full blåserrekke.

   

  Åge Aleksandersen kommer tilbake til Foynhagen! Og igjen skal det bli allsang mellom epletrærne!

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl.19:30

September

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  15.sep

  DDE - Sesongavslutning

  Hva passer vel bedre til å avslutte årets sesong i Foynhagen enn DDE!


  DDE har stått for RAI RAI helt siden 1992!

   

  Energi og allsang er kjennetegnet med D.D.E. på scenen, og få norske band har greid å legge til ord i det norske språket. Roper man ut et formanende «her bli det liv» i en hvilken som helst forsamling, vil det i de fleste tilfeller komme et rungende «RAI RAI» tilbake umiddelbart.

   

  20 års leg. plikt.
  Dørene åpner kl .20.00

October

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.okt

  Are Kalvø – Hyttebok frå helvete

  Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

   

  STØPERIET SCENE – TØNSBERG
  FREDAG 12. OKTOBER 2018

   

  Are Kalvø er ein nordmann som ikkje verkar.

   

  Han vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet, omgitt av fjordar og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve, med turmuligheiter på alle kantar. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake.

   

  Dette har aldri vore eit problem. Før no.

   

  For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.

   

  Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.

   

  For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

   

  Resultatet blei «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

   

  Denne kvelden fortel han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskande mykje anna som du ikkje trudde hadde noko med saka å gjere. Det blir stand-up. Det blir vitsar. Det blir tull. Det blir eit par uventa harde utfall mot alle som liker fjell betre enn folk.

   

  Etterpå kan du snakke med Kalvø, seie bortimot kva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

November

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  23.nov

  STAGE DOLLS + RETURN

  For en kombinasjon – Return og Stage Dolls samme kveld!

  To gigantiske band i norsk rockehistorie, og som har levert et hav av hits. Gjør deg klar for en kveld med landeplager som “Sing Me A Song”,”Bye Bye Johnny”,”Love Don’t Bother Me”,”Hard To Say Goodbye” og mange flere. Høsten 2013 feiret Stage Dolls 30-årsjubileum, og slapp singelen ”Highway Of Life”. Se bandet spille låta live på Studio 1 på NRK her. I sommer ga Return og Stage Dolls sammen ut låta ”Rock’n Roll Train”!

  www.stagedolls.com
  www.return.no

  Restriksjoner

  Aldersgrense 20 år

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

December

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.des

  Gavekort

  Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen!

  Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt. Og ikke minst noe som mottakeren kan se frem til.
  Ved kjøp av Foynhagen sitt gavekort gir du mottakeren friheten til å velge hvem konsert man vil oppleve.

  Praktisk:

  • Gavekortet gjelder kun for konsert og show billetter (ikke mat og drikke)
  • Gavekortene kan benyttes som delbetaling og betaling av billetter til Foynhagen arrangementer.
  • Gavekortene har en gyldighet på 12 mnd. fra kjøpsdato.

  Ved ønske om firmabestillinger på gavekort ta kontakt med caroline@focuspro.no

  Har du spørsmål tilknyttet ditt gavekort, send en mail til post@foynhagen.no

  Vi ønsker deg en hyggelig konsertopplevelse!