October

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.okt

  Are Kalvø – Hyttebok frå helvete

  Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

   

  STØPERIET SCENE – TØNSBERG
  FREDAG 12. OKTOBER 2018

   

  Are Kalvø er ein nordmann som ikkje verkar.

   

  Han vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet, omgitt av fjordar og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve, med turmuligheiter på alle kantar. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake.

   

  Dette har aldri vore eit problem. Før no.

   

  For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.

   

  Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.

   

  For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

   

  Resultatet blei «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

   

  Denne kvelden fortel han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskande mykje anna som du ikkje trudde hadde noko med saka å gjere. Det blir stand-up. Det blir vitsar. Det blir tull. Det blir eit par uventa harde utfall mot alle som liker fjell betre enn folk.

   

  Etterpå kan du snakke med Kalvø, seie bortimot kva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.okt

  Hellbillies - Støperiet

  Hellbillies vår 2018

  Etter over 25 år på veien har Hellbillies velfortjent fått status som et av landets aller beste live-band. 

  Da bandet slapp sitt nyeste album ”Søvnlaus”, var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturnéen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre.

  Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990.De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum.

  Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt.

   ”Aslag Haugen og resten av Hellbillies synger om 20 år på veien, men sannheten er at over 25 år på landeveien og på landets mange, mange konsertscener har gjort at Hellbillies i dag er et velsmurt og dønn rutinert maskineri som pussig nok fortsatt behersker kunsten å overraske.” 

  Oppland Arbeiderblad

  Hellbillies anno 2018 er bedre enn noensinne!

   Her er Hellbillies på sosiale medier:

  facebook.com/hellbillies

  instagram.com/hellbillies

  twitter.com/hellbillies

  hellbillies.com

November

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  23.nov

  STAGE DOLLS + RETURN

  For en kombinasjon – Return og Stage Dolls samme kveld!

  To gigantiske band i norsk rockehistorie, og som har levert et hav av hits. Gjør deg klar for en kveld med landeplager som “Sing Me A Song”,”Bye Bye Johnny”,”Love Don’t Bother Me”,”Hard To Say Goodbye” og mange flere. Høsten 2013 feiret Stage Dolls 30-årsjubileum, og slapp singelen ”Highway Of Life”. Se bandet spille låta live på Studio 1 på NRK her. I sommer ga Return og Stage Dolls sammen ut låta ”Rock’n Roll Train”!

  www.stagedolls.com
  www.return.no

  Restriksjoner

  Aldersgrense 20 år

  Ansvarsfraskrivelse

  Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  30.nov

  Dr. Bergland bryter taushetsplikten

  En god latter forlenger livet!
   
  Komiker:
  Jonas Kinge Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Gjorde seg også bemerket med andreplass i 2016-utgaven av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».
   
  Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære.
  Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».
   
  Info:
  Sted: Oseberg Kulturhus
  Dørene åpner: 20.45
  Aldersgrense show: 18 år
  Billett: 445,- + avg (Afterparty på The Sense)
  Show og buffè: 1095,- pp
  Show, buffè og overnatting: 1995,- pp
   
  Kombiner show med julebord? Quality Hotell tilbyr sin store og berømte julebuffè og The Sense tradisjonelle julerettene eller deres populære sharingretter.
  Etter showet er det afterparty på byens mest populære sted The Sense!
   
   
  Dette sa pressen etter den forrige forestillingen:
  Dagbladet – Dr. Bergland burde fås på blå resept
  Aftenposten – En fastlege som kurerer
  VG – Nok latter til en livsforlengende aften
   
  Av og med: Jonas Bergland
  Regi: Vemund Vik
   
  Booking:
  Quality Hotell : julebord@choice.no / 33 00 41 00
  The Sense på booking@thesense.no / 459 64 000
   
  Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling!
   
  Velkommen til førjul i Oseberg Kulturhus, Quality Hotell og The Sense!

December

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  01.des

  Stjernegalla

  Det er duket for en stjernespekket humorkveld!

  Opplev kremlaget Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen, Thomas Giertsen og Martin Beyer-Olsen på én kveld!
  Dette lover mange hysterisk morsomme gjensyn, og innslag du aldri før har sett – fra A-laget blant norske komikere.

  Info:
  Sted: Oseberg Kulturhus
  Dørene åpner: 20.45
  Aldersgrense show: 18 år
  Billett:
  Amfi: 520,- + avg (inkl. Afterparty på The Sense)
  Galleri: 470,- + avg (inkl. Afterparty på The Sense)
  Show og buffè: 1175,-
  Show, bufè og overnatting: 2095,- pp

  Kombiner show med julebord? Quality Hotell tilbyr sin store og berømte julebuffè og The Sense tradisjonelle julerettene eller deres populære sharingretter.

  Booking:
  Hvis dere er en gruppe/firma på flere en 8 personer og ønsker et pakketilbud – så kan dere ta kontakt med:

  Ta kontakt på julebord@choice.no / 33 00 41 00

  Ta kontakt på booking@thesense.no / 459 64 000

  Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte Oseberg Kulturhus på oseberg@choice.no for bestilling

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  02.des

  A Magical Moment - Hanne Krogh - Johnny Logan - Marius Roth Christensen - Thomas Ruud

  Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Quality Hotel Tønsberg inviterer til konsert/familiejulebord i Oseberg kulturhus søndag 2. desember.

  Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan!

  Når stjernelaget også i år toppes med to av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

  Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge.

  I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.

  Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestere.

  Sjelden finnes det en tenor av Marius Roth Christensen og Thomas Ruud sitt nivå i ett land. Tønsberg har to! Marius, som i dag er den store stjernen på Den Norske Opera, kommer fra distriktet, mens Thomas, som synger hovedroller verden over, senest ved den store operaen i Singapore, flyttet hit i år.

  Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter – så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.

  Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  07.des

  Humorgalla med Blipp, Soo, Støme, Stavang og Ødegaard

  Et fantastisk lag med komikere som ledes av Stian Blipp – dette er det perfekte showet for julebordet!

  Det er en glede å kunne invitere til humorgalla i Oseberg Kulturhus – og på scenen står Stian Blipp, Jonna Støme, Maria Stavang, Bjørn-Henning Ødegaard og Ole Soo.

  Stian Blipp

  Kjent fra Stian Blipp Show, og nå aktuell med Senkveld fra TV2. Har lang fartstid fra både Radio og TV, men også lang erfaring med Standup.

  Jonna Støme

  Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. Han var også en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med Thomas Giertsen og Espen Eckbo som gikk for fulle hus på Latters hovedscenen i 2011.

  Maria Stavang

  Maria Stavang er et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen. Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og allerede i 2016 tok hun med seg en av de gjeveste prisene, «Årets Nykommer», på Humorfest i Bergen. I tillegg til en forrykende hurtig standupkarriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt Internett-alias @piateed, som følges av over 200 000 på Facebook og Instagram

  Bjørn-Henning Ødegaard

  Han høstet strålende kritikker i Julelatter 2015 og påfølgende turne, og har deltatt i «Latter Live» på tv og på «Latter Live – på turné» for fullsatte kulturhus til trampeklapp. At noen som står så til de grader stille kan få folk til å vri seg i stolen av latter er like gøy som det er imponerende, og i tillegg til å være en publikumsfavoritt er han også en av komikernes favoritter.

  Ole Soo

  Ole Soo er en komiker som har jobbet seg frem med rakettfart i det norske standupmiljøet. Han startet sin karriere i Bergen 2010. Ikke lenge etter at han hadde etablert seg på storscenen til Rick´s i Bergen, gikk turen til Oslo, hvor han nå står fast på Latter.

  Gruppebestillinger:

  Hvis dere er er en gruppe/firma på flere en 8 personer og ønsker et pakketilbud – så kan dere ta kontakt med
  Quality Hotell : julebord@choice.no / 33 00 41 00

  Eller The Sense på booking@thesense.no / 459 64 000

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.des

  Gavekort

  Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen!

  Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt. Og ikke minst noe som mottakeren kan se frem til.
  Ved kjøp av Foynhagen sitt gavekort gir du mottakeren friheten til å velge hvem konsert man vil oppleve.

  Praktisk:

  • Gavekortet gjelder kun for konsert og show billetter (ikke mat og drikke)
  • Gavekortene kan benyttes som delbetaling og betaling av billetter til Foynhagen arrangementer.
  • Gavekortene har en gyldighet på 12 mnd. fra kjøpsdato.

  Ved ønske om firmabestillinger på gavekort ta kontakt med caroline@focuspro.no

  Har du spørsmål tilknyttet ditt gavekort, send en mail til post@foynhagen.no

  Vi ønsker deg en hyggelig konsertopplevelse!

February

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.feb

  Raga Rockers - Støperiet

  Rock’n’roll party! Et av landets største, beste og viktigste rockeband kickstarter konsertåret 2019 på Støperiet!

  I over 35 år har Michael Krohn & co gitt sitt hengivne publikum solide doser rockpoesi gjennom 12 studioalbum og et hundretalls konserter. De oppsummerte karrieren så langt på cd- og vinylboksen «Sannhet på boks», hvor mer eller mindre hele musikk-Norge – 137 i tallet – hyllet bandet med sine versjoner av deres låter. I fjor kom også filmen om Michael Krohn.

  Vi kan love en kveld for historiebøkene på Støperiet lørdag 9.februar

  Bill. kr. 430,- + bill.avg.

  20 år leg.

April

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.apr

  Karpe - Støperiet

  KARPE 2019

  Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello,underholdt og overrasket Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) publikum to år i strekk – med musikk, videoer, turné, festivaler, tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello” (2017).

  I 2019 begynner noe helt annet….

  Info:

  ID: 18 år – ingen unntak

  Dørene åpner: 20.30

  OBS: Gavekort som er kjøpt til Foynhagen vil ikke være gyldig på arrangementer i Støperiet

  Det vil ikke være mulig å forhåndsbestille billetter