December

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.des

  Gavekort

  Gi en opplevelse til kjæresten, familien, arbeidskolleger eller venner i Foynhagen!

  Den perfekte gave til en musikkinteressert eller til den som har alt. Og ikke minst noe som mottakeren kan se frem til.
  Ved kjøp av Foynhagen sitt gavekort gir du mottakeren friheten til å velge hvem konsert man vil oppleve.

  Praktisk:

  • Gavekortet gjelder kun for konsert og show billetter (ikke mat og drikke)
  • Gavekortene kan benyttes som delbetaling og betaling av billetter til Foynhagen arrangementer.
  • Gavekortene har en gyldighet på 12 mnd. fra kjøpsdato.

  Ved ønske om firmabestillinger på gavekort ta kontakt med caroline@focuspro.no

  Har du spørsmål tilknyttet ditt gavekort, send en mail til post@foynhagen.no

  Vi ønsker deg en hyggelig konsertopplevelse!

February

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  08.feb

  Unge Ferrari - Støperiet

  Unge Ferrari kommer til Støperiet Scene 08.02.2019!

   Midt i mellom magisk og manisk turné 2019

  Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet «Midt imellom magisk og manisk» beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

  I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet. Selv sier han:

  “Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

  Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

  Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.feb

  Raga Rockers - Støperiet

  Rock’n’roll party! Et av landets største, beste og viktigste rockeband kickstarter konsertåret 2019 på Støperiet!

  I over 35 år har Michael Krohn & co gitt sitt hengivne publikum solide doser rockpoesi gjennom 12 studioalbum og et hundretalls konserter. De oppsummerte karrieren så langt på cd- og vinylboksen «Sannhet på boks», hvor mer eller mindre hele musikk-Norge – 137 i tallet – hyllet bandet med sine versjoner av deres låter. I fjor kom også filmen om Michael Krohn.

  Vi kan love en kveld for historiebøkene på Støperiet lørdag 9.februar

  Bill. kr. 430,- + bill.avg.

  20 år leg.

March

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.mar

  2000`s Party - Støperiet

  Etter over 200 000 solgte billetter til We Love The 80s og We Love The 90s er det endelig på tide å ta spranget inn i et helt nytt tiår. Lørdag 9.mars 2019 er det duket for We Love The 2000s i Støperiet

  På scenen denne kvelden står:

  • DJ Alligator
  • LASGO
  • Amy Diamond
  • Da Buzz
  • Kobojsarna
  • Dina
  • Mr Dee
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  22.mar

  Christine Koht - Støperiet

  SPLITTER NYTT SHOW MED CHRISTINE KOHT:
  BØR JEG VÆRE BEKYMRET?

  Har du noen gang vært stresset og urolig for noe som helst – da er dette showet noe for deg! Og har du ingen bekymringer, så kan du få noen av Christine Koht – hun har flere enn hun trenger selv!

  Bekymringskunstner Koht synes hverdagsangsten vår har et ufortjent dårlig rykte.

  I sitt splitter nye show Bør jeg være bekymret? gyver hun løs på små og store utfordringer med stor entusiasme og liten evne til krisehåndtering.

  Så slapp av, len deg tilbake. Du har garantert færre problemer enn henne! Det er all grunn til å være bekymret – men det er ingen grunn til å være sur.

  Noe skal vi jo dø av, så bare kom å le deg i hjel!

  INFO
  Dørene åpner: 20.00
  Showstart: 21.00
  Varighet: 75 min (ikke pause)
  Aldersgrense: 20 år
  UNUMMERERTE PLASSER

April

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  13.apr

  Karpe - Støperiet

  KARPE 2019

  Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello,underholdt og overrasket Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) publikum to år i strekk – med musikk, videoer, turné, festivaler, tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello” (2017).

  I 2019 begynner noe helt annet….

  Info:

  ID: 18 år – ingen unntak

  Dørene åpner: 20.30

  OBS: Gavekort som er kjøpt til Foynhagen vil ikke være gyldig på arrangementer i Støperiet

  Det vil ikke være mulig å forhåndsbestille billetter

May

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  25.mai

  Loveshack

  LOVESHACK – NORGES MEST POPULÆRE PARTYBAND KOMMER TILBAKE TIL FOYNHAGEN!

  80-tallshitene hele verden elsker vil denne kvelden bli servert i et større og enda mer forrykende show enn noen gang tidligere!!!

  Loveshack er din musikalske tidsmaskin tilbake til 80-tallets moro. Norges mest populære partyband tar deg med på en reise inn i den fantastiske musikken, lar deg sveve inn i pastellandskapet med grorudpalmer, hockeysveiser, Ball-gensere, og lakksko så langt øyet kan se. Kort sagt; Loveshack gir deg alt du elsket fra fra dette feststemte ti-året.

  «Norges svar på KISS» (Ole I’Dole)

  «Festen blir bare ikke bedre enn når denne kvintetten inviterer til dans, så vi satser vel på 20 nye år …» (Jan Dahle, Rock and Roll Dreams)

  Ta med alle du kjenner på en 80-talls festkveld med Norges mest populære partyband!!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.mai

  Ina Wroldsen

  INA WROLDSEN – FOYNHAGEN 29.05.19

  For en glede det skal bli å få Norges råeste kvinnelige artist til Foynhagen!

  Ina Wroldsen,  født  29. mai  1984,  er en  norsk  artist og  internasjonal  låtskriver. Hun startet  sin  karriere som  artist  men begynte  raskt  å skrive  musikk  for andre  artister. Som låtskriver  har  hun hatt  stor  suksess og  er  i dag  en  av de  mest  ettertraktede på sitt  felt.Artister  somCalvin  Harris,  Shakira,  Jess  Glynne,  Clean  Bandit,  Sean  Paul,  Demi  Lovato,  Britney  Spears,  Anne Marie,  The  Pussycat  Dolls,  Shontelle,  James  Arthur,  Leona  Lewis,  Little  Mix,  The  Saturdays  og  One  Direction  har  benyttet  seg  av  hennes  låtskrivertalent.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.mai

  Valentourettes

  Valentourettes speller Jokke! De har snudd Foynhagen på hodet flere ganger for og nå kommer de tilbake for å igjen bevise at rock er best på konsert! 

  Valentourettes ble dannet i 2003, medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer, selveste Petter Baarli på gitar og Tarjei Foshaug på vokal skal vi hedre Jokke og hans musikk denne kvelden!

  Ingen andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum, de synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk, smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede!

June

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  14.jun

  Lissie

  LISSIE KOMMER TIL FOYNHAGEN 14.06.2019

  Lissie er en Amerikansk sanger og låtskriver. Hun utga sin første EP i 2009 og har siden den tid gitt ut fire studioalbum. Den siste i 2018 – «Castles». Lissie er kjent for hitter som «When I am alone», «Sleepwalking» og «Cuckoo».

  Hun har samarbeidet med verdensstjerners om Lenny Kravitz og Deadmau5. Hun har gjort fantastiske cover versjoner av låter som «Bad Romance» av Lady Gaga, «Pursuit of Happiness» av Kid Cudi og «To Ramona» av Bob Dylan.

  Lissie har etter mange besøk her i landet fått betegnelsen norgesvenn og vi ser frem til konsert med henne i hagen i juni 2019!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jun

  DeLillos

  Det er med stor glede deLillos kommer tilbake til Foynhagen i 2019

  Dette legendariske pop-bandet, som de aller fleste har et forhold til, har holdt på i over 30 år og skal på denne konserten dra fram hit på hit på hit…
  Lars Lillo-Stenberg og hans trofaste bandkumpaner i deLillos blir regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra den nevnte perioden. Bandet, som er kjent for låter som blant annet «Neste sommer», «Hjernen er alene» og «Suser avgårde alle mann» har holdt det gående helt siden 1984, og (heldigvis) sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal. Vi ser frem til en aften med et låtunivers som knapt har sett sin make i norsk pophistorie.

  deLillos har gjennom hele sin karriere turnert mye og har et stort livepublikum. Forvent deg et energisk band i toppslag som spiller låter fra hele sin legendariske katalog!

July

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.jul

  Eva Weel Skram

  Endelig kan vi røpe at Eva Weel Skram kommer til Foynhagen onsdag 3. Juli!

  Eva er for mange kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, og etter at hun deltok på “Hver gang vi møtes” har hun rukket å turnere Norge rundt, med blant annet flere festivalopptredener og Utsolgte hus i både Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Olavshallen i Trondheim og Grieghallen i Bergen.

  Høydepunktene fra de siste årene er mange. ”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og Evas fremføring av den vakre singelen ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram – når hun inntar scenen i Foynhagen!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  04.jul

  Sondre Justad

  Sondre Justad, en av Norges mest spilte artister kommer til Foynhagen 4.Juli 2019! 
  Justad har blitt en klar livefavoritt etter å ha skapt god stemning på scener og festivaler landet over.
  Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).
   
  Nå er han ute med oppfølgeren, Ingenting i Paradis. Albumet har allerede hatt fire singler i radiorotasjon, gikk rett inn på 4. plass på VG-lista og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere. 
  Med «Ingenting i paradis» utvides grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet, og det har gjort Sondre Justad til en av de mest populære artistene i Norge. 
   
  Dette blir en sommerkveld du ikke vil gå glipp av! Vi ses i Foynhagen 4.Juli! 
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  05.jul

  The September When

  Rockebandet The September When inntar scenen 5.juli! Bandet har vært oppløst i flere år, så dette blir en unik mulighet til å mimre og høre gamle slagere om igjen!

  Bandet ble startet i Stavanger i 1987 av blant annet Morten Abel. Bandet vant spellemannsprisen i 1993 som årets spellemann. Tre av albumene deres har toppet VG-lista! Vi ser frem til en fantastisk konsert 5. juli!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  10.jul

  Kool & The Gang

  Et av de mest legendariske bandene fra 70- og 80-tallet og med en hitrekke uten sidestykke. Hvem husker vel ikke låter som «Cherish», «Ladies Night»,  «Get Down On It» og ikke minst «Celebration»  

  Og denne buketten av et band kommer til Foynhagen 10.juli 2019! 

  Dette MÅ oppleves!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  11.jul

  BigBang

  På  nyåret  slipper  Bigbang  sitt  første  album  siden  2013  og  til  sommeren  varmer  de  opp  turnebussen  for  alvor  etter  noen  rolige  år.

  Bigbang  og  kaptein  Øystein  Greni  har  vært    en  del  av  den  norske  folkesjela  så  lenge  at  man  kan  unskyldes  for  å  glemme  hvilken  imponerende  merittliste  de  faktisk  har  bak  seg.  Klassikeren  “Girl  in  Oslo” klatret  til  nr.  3  på  VG-lista  allerede  i  år  2000  og  siden  2003  har samtlige  6  albumutgivelser  gått  helt  til  tops.  

  Bigbang  blir  ofte  med  rette  kalt  et  av  landets  beste  liveband,  og  det  er  i  møtet  medpublikum  at  trioen  virkelig  er  i  sitt  ess.  Det  finnes  ikke  mange  band  som  har  slått  gjennom  for  alvor  med  et  dobbelt  livealbum  slik  Bigbang  gjorde  med  storselgeren  “Radio  Radio  TV  Sleep”  i  2003,  og  båndet  med  publikum  har  bare  blitt  sterkere  etterhvert  som  låtkatalogen  har  vokst  til  å  romme  stadig  flere  livefavoritter.  Når  Bigbang  nå  slipper  nytt  materiale  og  kjører  igang maskineriet  for  fullt  6  år  etter  “The  Oslo  Bowl”,  så  er  det  all  grunn  til  å  tro  at  vi  får  oppleve  et  band  som  ikke  sparer  på  kruttet  når  de  drar  ut  for  å  presentere  gamle  og  nye  hits.

  11. Juli kommer de til Foynhagen og det er bare å glede seg til å høre klassikere som blant annet Girl in Oslo, To The Mountains og Wild Bird.
   
  Vi ses i Foynhagen! 
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  12.jul

  Petter

  Det Svenske ikonet Petter startet den Svenske hip hop boomen på slutten av 90 tallet og regnes som rappen far i Sverige. Til Foynhagen tar med han seg den kritiker roste bandet Tjuvjakt som oppvarming!

  Petter debuterte i 1998 med albumet ”Mitt sjätte sinne” og har siden den tid sluppet flere album som har blitt solgt til platina og gull. Petter har siden gjennombruddet i 1998 vært en av Skandinavias mest suksessfulle og innflytelsesrike rappere.

   

  Tjuvjakt består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd og Fredrik ”Woodz” Eriksson. Med over 60 millioner streams på Spotify har Tjuvjakt blitt en av Sveriges mest populære hiphopgrupper.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.jul

  Magnus Grønneberg

  Magnus Grønneberg ( Solo ) spiller alle  CC Cowbots hitene 

  Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelser fra langtridende CC Cowboys og, i tillegg, to soloalbum. Magnus Grønneberg er en kunstner som forstår betydningen av å utfordre seg selv og sitt publikum. Rett og slett gjøre noe nytt og annerledes.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  26.jul

  Postgirobygget

  Den tradisjonsrike sommerkonserten med Postgirobygget og Erik&Kriss på Brygga i Tønsberg! Velkommen til årets folkefest på Brygga!

  Aldersgrense konsert: 18 år

  Aldersgrense Afterparty: 22 år

  Noen ting er bare tradisjon!

  Afterparty på The Sense etter konserten. Billetter selges KUN i døren.
  Aldersgrense 22 år på Afterparty – (20 år om du har VIP Billett)

  ORDINÆR BILLETT

  ♦️Pris: 420,- + avg
  ♦️Aldersgrense 18 år
  ♦️Denne billetten gir ikke inngang på Afterparty på The Sense

  ⭐️VIP BILLETT⭐️

  ♦️Pris: 995,-
  ♦️Aldersgrense: 20 år
  ♦️Egen VIP inngang, sommerbuffet, egen VIP område med utsikt til scene, eget toalettområde

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  29.jul

  No. 4

  Oslobandet No. 4 har i løpet av få år blitt et av Norges mest elskede band.
  Etter å ha headlinet Øyafestivalen, blitt nominert til tre Spellemann-priser for sine to album “Henda i været” og “Hva nå”, og med flere utsolgte konserter bak seg, gleder vi oss til at No. 4 inntar scenen i Foynhagen!
  Ta med deg familie eller vennegjengen til en morsom, stemningsfull og rørende konsertopplevelse, som dere sent vil glemme!
 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  31.jul

  Eggum & Sivertsen

  Eggum & Sivertsen:
  VI TO (er ikke Romeo og Julius).

  Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
  Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

  Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister, med varme og store doser humor byr de to på sine helt spesielle skråblikk på verden og på hverandre – med et årelangt vennskap i bunnen.
  Igjen skal disse to folkekjære, men veldig ulike artistene vise oss hvorfor sangene deres passer så godt sammen, og hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon.
  De skal vise oss hvordan man, med bare to stemmer og to gitarer, kan fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk.

  Duo-formatet er nakent og krevende, men Jan Eggum og Halvdan Sivertsen oppnår på denne måten nærhet både til sangene og til publikum.
  Eggum & Sivertsen stortrives i hverandres selskap, og nå skal det norske folk igjen få sjansen til å trives sammen med dem.
  Sånne er gode å ha.
  Hver gang vi møtes er det på´an igjen.

August

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  02.aug

  Adam Douglas

  1. August er det den amerikansk artisten Adam Douglas sin tur til å innta scenen!

  Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk, om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum. Det er ingen tvil om at dette blir en unik musikkopplevelse man sent vil glemme!

   

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  03.aug

  Klovner i Kamp

  Det er med stor stolthet vi for 6(!!).gang kan presentere Klovner i kamp i Foynhagen! Dette har blitt en stolt tradisjon! Gutta i Klovner i Kamp har Foynhagen som et av sine desidert favorittsteder!!

  «For et trøkk det er her i Tønsberg!» uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen!

  Etter konserten blir det Afterparty på The Sense!

  SOM ALLTID.. VI GLEDER OSS! DETTE ER ET AV SOMMERENS STORE HØYDEPUNKT!

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  09.aug

  Smokie

  Smokie turnerer i Norge også i 2019!!

  Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice». De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-talle, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to.

  Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

 • ×Lukk Kjøp nå
  Kjøp nå

  24.aug

  Åge & Sambandet

  I to år på rad har de satt Foynhagen totalt på hodet med allsang og ellevill stemning! Nå kommer de tilbake igjen!

  Ekte trønderfest i Foynhagen!

  Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene – og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen til Foynhagen!

  Fjorårets konsert i Royal Albert Hall – som første norske headliner noensinne – ble utsolgt på rekordtid og fikk massiv oppmerksomhet. Sambandet er tightere og mer samspilte enn noensinne, og denne gang supplereres de med full blåserrekke.

  Åge Aleksandersen kommer tilbake til Foynhagen! Og igjen skal det bli allsang mellom epletrærne!