Bli populær på julaften!

Gi bort en konsertopplevelse

Les mer

Viltkveld // Mesterkokk Trond Andresen

Vi gjentar suksessen fra ifjor å har gleden av å presentere Viltkveld med mester kokk Trond Andresen torsdag 24 oktober. Med seg har han representant fra det Spanske vinhuset Perelade som presenterer en perfekt vin til hver rett!

Med ferske og smaksrike råvarer fra skog og fjell gleder vi oss til og ta deg med på en smaksopplevelse.

Pris per person med vinpakke 1095,- (uten vinpakke 695,- men ved booking ta kontakt med oss). Booking gjør du booking@thesense.no, 45964000 eller: www.thesense.no

Meny:

1.servering
Speket lår av rådyr fra Slagen med gele av slåper fra Tjøme og krydderurter
***
Perelada Lykkebobler Cava Brut Nature

2.servering
Kremet steinsopp suppe med ristede mandler, Røros rømme, andehjerte i portvin.

***
Castillo Perelada Cava Gran Claustro

3.servering
Duebryst med solbær-anis sirup og kantarellpuré
Brandad av lettsaltet torsk, mandelpoteter smaksatt med Habanero-lemondrop, dill og sopp-sellerimajones
***
Castillo Perelada 5 Finques Reserva

4.servering:
Hjort indrefilet med karamelisert Skjærgårdsløk i timiansmør, rødbet og blåbær-chiliglace.
Saltkokte poteter fra Bjertnæs & Hoel og urtemajones
***
Perelada Finca Malaveïna

5.servering:
Krokanisparfait med multer og marsipan
***
Ch Montifaud Pineau Vieux Blanc

Velkommen til en smaksrik og spennende kveld på The Sense!

Bli foynhagenvenn

Register deg i dag for nyheter, konkuranser og info om arrangementer

Grillbuffe

Grillbuffe i hagen - KOBENER KONSERT MED GRILLBUFFET